máte někdo něco na noční stíhací verzi tohoto stroje, nemohu nic nalézt. Je to model Dragon 1:72. Díky
padre píše:Nevím zda je to nutné striktně dodržovat kombinaci 82/83,myslím,že prototypy mohli mít kombinaci 70/71 a následné seriové stroje pak kamo dle předpisu.Prototypy jsou většinou jen menší skupina stroju a někdy jenom jednotlivé stroje a mohli být použity tzv.vyřazené barvy,třeba právě 70/71.Navíc 65 na dolních plochách zůstala.Polské soudruhy bych zas tak nezatracoval,jsou velmi šikovní.Nevím jak kdo,ale já,když stavím LW,tak jsem se sháněl po vyznameníních letců,jako je Rytířský kříž a jeho další stupně,třeba jako doplněk jako to mysleli Eduardi,ale nakonec z obav z propagace raději od záměru upustili.A právě z Polska jsem získal velmi pěkné kopie těchto vyznamenání,a myslím,že dnes sehnat RK s brilianty není asi vůbec možné,tedy originál.A kopie od tohoto tvůrce je dost zdařilá a pozná ji jen ten kdo ví jak vypadá originál,to jen na okraj k polským soudruhům.
S Me-262 to bylo přesně obráceně, nejdřív stíhačka a pak to pomrvili na bombardér. Jinak kamufláže na Do-335 jsou skvěle rozebraný na http://www.clubhyper.com/reference/do335camomu_1.htmpadre píše:Do 335 byl původně konstruován jako rychlý bombardér,podobně jako Me 262.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků