zdravim kolegovia,potreboval by som potvrdit existenciu 262-ky co je v krabici od revellu v 72ke.....biela 19,podla navodu ide o III. / Erprobungsjadgruppe 2, Lechfeld, Dezember 1944 a tiez ci kamuflaz 76 dole,81 trup a 81/82 kridlo je hodnoverna.....strasne sa mi paci,ale nechcem farbit blbost
Existuje fotka i nějaká malůvka camo, ale 19ka neměla rakety, písmeno S pod VOP a vypadala trochu jinak. Vypadá to jako demence od rádia Jerevan, ale vím že jí někde mám. (Akorát nevím kde). Na netu existuje focená v řadě mašin Kommanda Nowotny, zkusím pohledat. S raketama existujou jiné a možná zajímavější...
Každého spojeneckého letadla, které spadne na zem a rozbije se, je škoda. Mohl z něho být krásný kořistňák!
To jsou velice hezké fotografie a zdroje kamufláží...na Wings pallete tohle není Taky tento model mám a právě koukám do plánku...hned mi bylo divné že podle něj je celý vrch trupu weiβe 19 pouze RLM 81...to by bylo na němce moc jednoduche...
Z těchto podkladu vypadá, že na trupu nejsou přechody vyloženě ostré, tal jak tomu bývá u mnohých německých kamuflážích, naproti tomu v planku revellu na křídlech ostré jsou...
Tak nevím jestli jsou přechody ostré či nikoli... poradíte?
nechci zakládat jiné tema... poradili byste jakou barvou se natírá vnitrní prostor motoru 262? Nemyslím motor, ale jen takové ty trysky...co jsou videt u revell stavebnice 1/72 je to RLM 02?
Tak zkus hliníkový nátěr, místo metalické šedé....
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48
2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar 1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ Mojí ctí je pravda, lež je zločin.