Naposledy upravil Jozeff66 dne 06 srp 2016, 17:48, celkově upraveno 1
Jozeff66 píše:Po dlhsom uvazovani som sa rozhodol zalozit toto tema.Myslim,ze fotiek plavakovych nemeckych strojov je az dost.Pokial by mal niekto lepsi navrh na zmenu nazvu,kludne ho zmenim.
Jozeff66 píše:...Napr. He-115 som tu nenasiel.Este chvilu pockam a potom to mozno prerozdelim podla typov.
pufo píše:Uz ked tu padaju rozne navrhy, ja by som si dovolil navrhnut aby sme si aj zjednotili system oznacovania lietadiel, mien, jednotiek... napr. ako to bolo na LEMB... = bez medzier, pomlciek a podobnych somarin ktore zhorsuju spatne vyhladvanie.
Priklad: Bf 109 E, Bf-109 E, Me 109... by sa pisalo spolu Bf109E ... Fw190A, Bf110, MGFF namiesto MG-FF, MG17... pomlcka by sa davala len za typove ciselne oznacenie napr. Bf109E-7....
Tak isto mena nech su ucelene a nie v tvare H.Graf... ale Hermann Graf.
Celkovo by sa zlepsilo vyhladavanie, aj ked si myslim, ze v tom mnozstve prispevkov uz to asi aj straca vyznam.
hans dlouhán píše:pufo píše:Uz ked tu padaju rozne navrhy, ja by som si dovolil navrhnut aby sme si aj zjednotili system oznacovania lietadiel, mien, jednotiek... napr. ako to bolo na LEMB... = bez medzier, pomlciek a podobnych somarin ktore zhorsuju spatne vyhladvanie.
Priklad: Bf 109 E, Bf-109 E, Me 109... by sa pisalo spolu Bf109E ... Fw190A, Bf110, MGFF namiesto MG-FF, MG17... pomlcka by sa davala len za typove ciselne oznacenie napr. Bf109E-7....
Tak isto mena nech su ucelene a nie v tvare H.Graf... ale Hermann Graf.
Celkovo by sa zlepsilo vyhladavanie, aj ked si myslim, ze v tom mnozstve prispevkov uz to asi aj straca vyznam.
100% souhlas, bez pomlček je to lepší i pro místní vyhledávač, ale stejně si naprosto skepticky myslím, že to nikdo z moderátorů neroztřídí, takže bordel v tom
bude i dál
Uživatelé procházející toto fórum: milan petr a 6 návštevníků