Ten výkres je už od pohledu špatný, bohužel. Ale to jsou ty polské asi všechny. Nejpřesnější z dosažitelných jsou ty, které na Me 262 vznikly po válce měřením kořisti v USA a pár dochovaných továrních. Mrzí mně, že si s tím dáváš neskutečou práci a já Ti píšu tohle, ale opravdu pozor na Poláky...
Naposledy upravil Seeadler290 dne 14 lis 2014, 13:37, celkově upraveno 1
Všechny výkresy co sem kdy našel sou na vyliž prdel.Ne jen Polské.Já si to dělám v rámci cvičení,ne na výrobu nebo tak.Potřebuju se zdokonalit v samotném principu konstrukce 3D. Tak třeba tohle...To sou prý super přesně zakotované křivky průřezů na trup Me 262od Amíků.....Pokud je v daných rozestupech propojíš vyjde Ti uplná píčovina.Trup Me262 to sice připomíná,ale už na první pohled dosáhneš podobnosti z bokorysem a půdorysem těžko. To je jedno. Tady v té skupině lidí sem zvyklej že každej ví co by mělo být a co je špatně,ale že nikde není dobrý podklad to neví nikdo.
Hlavně je tady zvykem otevřít si hubu na kdekoho, kdo se snaží pomoct i když nemá doma tovární archiv. Zkusil jsem to po několika letech a bylo to definitivně naposled.