Ta serie fotek je skutečně letoun B3+HL, W.Nr. 110 943. Dne 9. března 1945 byla tato Me 262 poškozena (není zřejmé, zda došlo k poškození požárem (některé turbíny) při letu nebo byla poškozena nepřátelským letadlem) a u Kitzigenu nouzově přistála. Letěl ji Lt. Bernhard Becker z 3./KG 54.
Škoda na draku letadla byla zaznamenána jako 65%, pravděpodobně nebyla do konce války již opravena.
Jinak se neodpustím poznámku, že fotky jsou to zajímavé, ale tak "zajištěné proti kopírování" těmi popisky, že to jsem snad v životě neviděl. . Jsou to sice originály, ale není to zase tak velká bomba, tato mašina je známá a zdokumentovaná ... Stačí projít jen tuto naši diskuzi a najde se na tento letoun řada jiných dalších fotek. Dotyčný z e-bay si určitě myslí, že na těchto fotkách zbohatne.
Zajímavá fotka - dumám co by to mohl být za letoun, má to bílá W.Nr. ...
Vypadá to jako 170 074, pokud dobře koukám, tak stroj nemá motory a na přídi je (podle mě) bílé "V", což by odpovídalo trupovému označení "V 074". Tento stroj byl (170 074) byl prototyp, na kterém se zkoušel raketový motor a byl ukořistěn na Lechfeld. Vypadá to jako fotka v okamžiku obsazení letiště, kdy je stroj ještě zakryt maskovacími siítěmi. Pozdější fotky na tento stroj jsou již bez sítí (a na vrakovišti).
Musím se přiznat, že u tohoto stroje se "zlomeným ocasem" si nejsem zcela jist W.Nr. Prameny ho přisuzují JV 44. Je u něho uváděno W.Nr. 111.747. Toto W.Nr. by odpovídalo číselné řadě prvních přidělených letounů u JV 44, ale nehrajeme mi tu pár věcí. Letouny kolem této číselné řady (111.740 "bílá 6", 111.744 "bílá 7", 111.745 "bílá 5", 111.746 "bílá 3") mají trupové číslice a tento letoun žádné trupové označení nemá. Letoun toho W.Nr. není uváděn v seznamu strojů k 26.4. na mnichovském letišti. Je sice tvrzeno, že jde to překlep za neexistující W.Nr. 111.074, ale ani to asi nebude pravda, tím "překlepem" je pravděpodobně letoun 111.744 "bílá 7".
Takže pouze konstatuji - letoun je od JV 44, je uváděn jako W.Nr. 111.747 (ale já doplňuji k tomu tvrzení otazník )