Fotka je urcite starsi (1940), to mas pravdu. Koukal jsem na jiny masiny od 4./JG 77 a nasel jsem jich vic bez lemu nez s lemem, ale to je samozrejme nedostatecny dukaz...Takze to chce fotku celyho trupu a basta
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Jo jo, Leykauf. Později lítal u JG54 na Bf109 F-2 a F-4, kdy v létě 1942 měl s několika dalšími piloty připsáno docela dost nočních sestřelů Polikarpovů R-5 a U-2.
Viz citace z tématu noční nebe
"Ještě bych nerad zapoměl na Bf 109 F-2 a F-4 na východní frontě v létě 1942
Díky jasným nocím sestřeleno značné množství ruských letadel, hlavně polikarpovů R-5 a U-2
Kdysi to bylo popsáno i v REVI, ale je to hodně dávno
Nejznámější piloti s nočními sestřely z tohoto období
Dobra prace, tuhle jsem asi jeste nevidel. Masina (pokud ja na tvoji i moji fotce stejna), musela prodelat zmeny nejen v kamuflazi, ale i lehce v markingu...
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Série č. 2 je, jak píše Karel Pilát, opravdu Wilhelm Balthasar, Bf 109E-3, WNr. 1559. Na zbytek se mrknu až budu u archivu. Super fotky pane . Ta úplně první z posledního příspěvku je hooodně zajímavá, dost neobvyklé celopískové provedení, hlavně ty boky trupu. Stroje s tímto provedením většinou měli na bocích alespoň nějaké ty zelené skvrnky... Snad jedna z Marseilleových stodevítek??? Ten počet by na to ukazoval.