A to W. Nr. 10271 je fakt? Schulz používal weiße 2 W.Nr. 8749, ještě u 4./JG 27. A ten týpek, co tak mhouří očka v autě, je Lt. Ernst Boerngen, technický důstojník Gruppenstabu.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Hansi, ta poslední je luxusní. No, mně se to jeví, že ta bílá 2 byla jiná mašina, než ta pozdější štábní, aspoň tam teda nejsou žádné viditelné stopy po přemalované dvojce, a celkově je taková neošuntělá, tak to skoro vypadá že u štábu vyfasoval novou...? Nevím...
Méně oříznutý snímek ukazuje, že fotky se Schulzem v kabině patří ke snímku, který uveřejnil Hans. Tzn. letoun bez žlutého čumáku a s označením II. Gruppe, které je téměř zakryté bílým pruhem.
No, ten pruh je taky dost záhadnej. Proč je šikmo, a ne jen na šířku trupové sekce, jak bylo v té době obvyklé. Proč je to, (zřejmě později domalované) šikmé rozšíření v jiném odstínu a proč zakrývá to označení II.Gruppe...?
Ona ta kapota mohla a nejspíš i byla žlutá. Když jsem listoval knihou, tak z fabriky si v Africe přebírali piloti nový mašiny se žlutým čumákem. Je tam i pár fotek, kde jsou celý v RLM 79 se žlutým nosem. Ten pruh vypadá jako přestříkaný původně žlutý pruh, proto je tmavší...
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Ta kapota je zajímavá, ona totiž ta světlá barva na boku končí u motorové kapoty, za nácucem, takže ta žlutá není nemožná, spíš dost pravděpodobná. S tím pruhem jsem si to taky tak nějak myslel, jen nechápu, proč to nastříkali takhle prasácky křivě a ještě přes značení