Prošel jsem tohle krátký téma, stáhnul co se dalo a pořídil si Perfiles Aeronauticos 3 a furt je mi to málo ... Dnes se mi dostal do rukou časopis Classiker der Luftfahrt 2007-06 a je tam článek o He-70. Nemá prosím někdo následující číslo(a) (2008-01...), kde má být pokračování??? Zkoušel jsem vygooglit PDFko, ale marně. Byl bych moc rád, kdybych měl článek kompletní. Moc díky. Honza
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Rad bych si He-170 postavil, ale pocitam, ze mimo prototypu D-OASA a D-OHEW (jake měli zbarveni?) asi uz jinej kousek nemecky oznaceni nenosil Takze pak zbyva nejaky madarsky stroj. Obtisky mam na stroj F.404, v navodu je trikolora jen na SOP, ale madari nosili trikolory i na VOP, coz je videt i na fotce. Jen nemam jasno ve zlutych doplňcích, jsou 3 varianty barevnejch bokorysu, z fotek se neda nic moc vycist. 1. jen zlutej pruh před ocasem 2. zlutej pruh a konce kridel zespoda 3. zlutej pruh a konce kridel zespoda, zlutej kryt motoru
Přílohy
peknej detail motoru
prototyp D-OASA
prototyp D-OHEW
předloha modelu F.404 (je videt trikolora na SOP i VOP + zlutej pruh, ostatní se neda vycist)
fotka jiného stroje se stejnou variantou znaku, konce kridel nelze odhadnout, kryt motoru zluty není, trikolory ma na SOP i VOP