Aha,tak uz je to ok Myslim,ze som to napisal uz vyssie,Eduard.Typ krizov na cervenej 4 vidno aj na fotkach.Zhora na kridlach mali krize vsetky Dory rovnaky rozmer,rozdielne boli len na spodku a trupe.
Taky jsem si to myslel, že mám věřit Edovi. No ten Peddinghaus je nějakej divnej, má totiž velký rozdíly i mezi měřítky, to znamená, že dekály na čtvrtku jsou jiný než na 1:72 na stejnej stroj. Je to nepochopitelný. A máš pravdu, vršek křídel mají všechny firmy stejnej kříž, aspoň na něčem seshodly.. Každopádně díky za konzultaci
Těch fotek je tady na webu na červenou 4 nakonec opravdu dost, takže co se týče křížů na trupu a spodku křídel, Eduard je správně. Jen jsem teda překvapenej, že tahle D-11 neměla vnější laufy na křídlech... zajímavé.
Možná by tento dotaz patřil na link k Fw 190D ... Jak vlastně vznikl ten znak "Papagai Staffel" u JV 44 ... ? Ta šachovnice ... ?
Kdysi jsem četl takovou myšlenku, že tímto znakem Luftwaffe označoval letadle (vlaječkou - viz foto), která nebyla schopna vzlétnout, takže autora znaku u JV 44 napadlo, že oproti Me 262 byly Fw 190D-9/11 vlastně "stojící" (možná to má souvislost i se sloganem na boku u poslední Fw 190D-11 - červená 2 ...
Jen pouze pro zajímavost, jsem na tento stejný symbol narazil i u protivníků ... Ta dáma u auta je současná královna Anglie ... S JV 44 to nemá nic společného, ale znak je stejný ...
Pánové, mám tady další nesrovnalost u JV 44. Jedná se o eduardí čtvrtku Fw 19d-9 ROTE 1 Koupil jsem v roce 2021 vydanou reedici Eduardí víkendovky. Jenže kamufláž JV 44v ní uvedená je hodně odlišná od kamufláže, která kdysi vyšla v rámci dualcomba JV 44. Jde hlavně o použité barvy na křídlech, v dualcombu je na křídlech RLM 81 a 82 (stejně jako u ostatních fokoušů), v nově vydané víkendovce je ale na křídlech RLM 74 a 75. Rozdílů je tam somozřejmě víc, ale ty barvy na křídlech jsouasi největším rozdílem. Vím že není žádná barevná fotka z té doby, ale je možný, že by déčko rote 1 mělo křídla 74 a 75 a vršek trupu 81/82/83? To už je trochu velkej mix barev.. Díky za pomoc, i když už je to stejně těsně před dokončením, tak jak je to na víkendovce.
Na farebnej foto zodpovedat odiene na nabeznej hrane tomu, co v popiske pise Crandall - kombinacia 74/76, alebo to svetle nie je 74, ale iba odlesk? JaPo sa priklana k zelenej kombinacii.
Na tejto foto, aspon od oka, je kontrast medzi tmavou a svetlou farbou na trupe (okrem motora) rovnaky, alebo odlisny od kontrastu na kridlach? Ak je kontrast rovnaky, je to 74/75, alebo 81(tmava zelena)/82?
No právě, přesně jak píšete... kontrast tam je, ale jakých barev... No, musím říct, že mám zatím stříklou celou Doru krom červenobílýho spodku, ale kombinace 74/75 na křídlech a 81/82 na trupu vypadá opravdu hodně divně... moc se mi to nelíbí..
Otazkou je, kedy bola tato masina vyrobena a ci presla generalkou. Napr. Dortenmannova Dora 003 bola ak sa nemylim tretia seriovo vyrobena Dora, zacinala ako 74/75 a po cekovej oprave skoncila ako 81(zelena)/82. aspon sa tak pise a vsetci to tak stavaju. Od novembra 1944 Focke-Wulf videl schemu pre Ta-152 ako "zelenu kamuflaz 81/82". Je dovod, aby ten isty vyrobca videl tu istu kombinaciu 81/82 pre Fw-190D inac? Ku koncu vojny sa 75 pri nedostatku 82 pouzivala ako ta "svetla" v kombinacii s "tmavou", tj. 81(zelenou). Na webe ktosi trefne poznamenal "nic nie je neurcitejsie, ako farby LW z konca vojny", takze je to na Tebe. Drzim palce k zdarnemu vysledku.
Tak jen malinko přiblížím onen kontrast zbarvení křídel oproti trupu. Je to ještě před závěrečnou patinou a oděrkama,ale už v polomatu. Washem a zesvětlováním polí se to docela uklidnilo, ale před dekálama v lesklém laku to vypadalo hodně divně. Kompletně jsem použil Gunze C.
A nechces ten motorovy kryt prestriekat na tmavo zeleno? Viem, ze Eduard to ma v navode ako hnedu, ale na farebnej fotke to vyzera ovela pravdepodobnejsie ako tmavo zelena.
pufo: už to asi nechám tak.. celkově se mi tahle Dora nedělala dobře, holt, když jsem rozmlsanej Gustavama od Edy, který se staví sami. Ale furt je to lepší než starej Dragon.