Petr Hobža píše:Všechno špatně pánové. Na Modelbrně budeme mít dotisk dekálů Nachtjäger 002, kde je i opravený Wittgenstein, tak jak by měl s nějvětší pravděpodobností vypadat. Kdo si počká
Karel Pilát píše:Petr Hobža píše:Všechno špatně pánové. Na Modelbrně budeme mít dotisk dekálů Nachtjäger 002, kde je i opravený Wittgenstein, tak jak by měl s nějvětší pravděpodobností vypadat. Kdo si počká
Takže ten, kdo se vytasí se zakoupeným aršíkem od Owlů, dostane opravený dotisk zdarma a navrch pivo. Přesně takhle si představuju správnou firmu.
Petr Hobža píše:Karle já myslel, že si je koupíš, aby jsi je měl do serie
Karel Pilát píše:Petr Hobža píše:Karle já myslel, že si je koupíš, aby jsi je měl do serie
![]()
Zkusím druhýho Petra, Ty jsi těžkej na škubání. Ale nejdřív mrknu, v čem je rozdíl.
Petr Hobža píše:Ty jsi nějaký průdérníHele pokud Ti jde jen o Wittgensteina, tak se na to vykašli. Změna je jen v horních křížích z černé barvy na bílou. Ale měnili jsme i 109ku zelená 5 a 190ku od Bretschneidera.
Raduz píše:Tuhle kamufláž sem našel v několika provedení, pokaždé trošku jinou. Tahle na obrázku mi přijde nejvěrnější, jaké byste na ni použili odstíny barev?:paint:
Uživatelé procházející toto fórum: Viggen99 a 3 návštevníků