bboris píše:Ako sa volá tá ulica, na ktorej je DK Ružinov? Nehnevajte sa na vetchého kmeťa, kamarátim sa s pánom Alzheimerom, on mi tú adresu ukradol.
Ruzinovska 28
bboris píše:Ako sa volá tá ulica, na ktorej je DK Ružinov? Nehnevajte sa na vetchého kmeťa, kamarátim sa s pánom Alzheimerom, on mi tú adresu ukradol.
Vladimír Begera píše:tak co, padne dnes 500?
http://www.kpmbratislava.sk/main/pzima11/e-reg/1.php
korki píše:ako som si včera čítal podmienky, tak sa dosť obávam, že budem vôbec pripustený k súťaži, keďže sa môže hocikto z hocijakého dôvodu sťažovať na moje modely.....snáď to nebudeš ty
pravdupovediac, ani neviem načo tam idem, na Modellbrno som išiel hlavne kvôli predajcom, že si lacno nakúpim, keby som nemal šťastie na jedného predajcu, tak si tam nekúpim nič....proste ceny hrôza
tu už idem asi len pre to, že si so mnou chce zopár ľudí "pokecať"
korki píše:chlapi, mám dotaz, ako je to s hodnotením modelov, myslím tým či sa modely chytajú do rúk, alebo sa hodnotia zo stola...
Petr Hlaváček píše:ty budeš soutěžit?? není to pod tvou úroveň? nevím jestli tam dokážou ocenit kvalitu tvých modelů![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník