Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Soutěže (Contests) ‹ Rok 2011
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

MODELLBRNO 2011

Přehled soutěží v roce 2011
Odeslat odpověď
Příspěvků: 399 • Stránka 17 z 27 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27
  • Odpovědět s citací

Re: MODELLBRNO 2011

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 18 čer 2011, 20:44

To se budete těšit marně, bohužel taková megaakce dost vyčerpává pořádájící kluby takže další ModelBrno bude až v roce 2013!!! Nad podiem byl transparent který to oznamoval a potvrdili to i kluci z Brna. I přesto jim velký dík za nádhernou akci ze který jsem neměl vůbec nic :grin: protože jsem pořád někde lítal a něco zařizoval. :(
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdeněk Krčmář » 18 čer 2011, 20:47

Já se na příští rok zase netěším, do Brna, jako i ostatní ,nepojedu, Nevím jaké jsou důvody, ale určitě kluci z Brna nějaké mají ( pátrat po nich nebudu), ale jinak akce perfektní, velice dobře zorganizovaná, bezkonkurenčně nejlepší , na které jsem v poslední době byl =D> =D> =D> [-o<
http://zetmodel.webnode.cz/
http://www.plastic-hobby.com/
Zdeněk Krčmář

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hanz.Ch » 18 čer 2011, 20:53

Fotky motorek a všeho kolem v sekci Moto zde na Modelforu...A jinak...díky kluci Brněnští,a samozřejmě i ti naši Prostějováci a Bratia z Blavi... [-o< za super akcičku...
Hanz.Ch

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarda Pomajzl » 18 čer 2011, 20:56

Velké díky organizátorům a všem modelářům za super sobotu. Naprosto precizně připravená akce.
Jarda Pomajzl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jindřich Mokroš » 18 čer 2011, 20:58

Díky za perfektní akci! =D> =D> =D>

odkaz na Fotky:

http://www.plastikove-modely-odpadlici. ... brno-2011/
Stránky našeho klubu Odpadlíci
http://www.plastikove-modely-odpadlici.estranky.cz/
Jindřich Mokroš

• Odpovědět s citací

Příspěvekod šurda » 18 čer 2011, 21:06

Pánové pořadatelé, veliká poklona. [-o< [-o< [-o< [-o<

Prostě Brno nezklamalo. Nejlepší akce v republice (a ne poprvé).

Je mi sice líto, že příští rok nepojedu do Brna na modely, ale mám pro roční pauzu plné pochopení - ta práce s tím musí být neskutečná.

Hoši, za celý klub z Jihlavy velký dík a určitě někde na viděnou.

=D> =D> =D> =D>
http://www.kpmjihlava.estranky.cz
Dokončeno: Arado Ar 234B/N - Dragon 1/72
Na stole: Opel Blitz Maultier - Roden 1/72, Messerschmitt Bf 110D - Eduard 1/72
V přípravě: Focke-Wulf Fw 58C - Special Hobby 1/72, 3,7cm FlaK 43 - MACO 1/72
šurda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod korki » 18 čer 2011, 21:11

na akcii tohto typu som bol po prvý krát, takže nemôžem porovnávať s predošlými ročníkmi, ale...
XXL vstupy boli určite dobrý nápad, keď som videl ten dnešný zhon, tak som bol rád, že som si čo-to pokupoval včera... hodnotím veľmi ;-I
ubytovanie bolo taktiež v pohodke, ale dúfam, že v budúcnosti bude personál na recepcii vymenení za mladú krv... :grin: :grin:

čo sa mi páčilo menej, ale za to organizátori nemôžu, boli nič-moc ceny modelov a príslušenstva....prišlo mi to tak, že predajcovia sa prišli pekne nabaliť, nebiť jedného predajcu, ktorý nedá všetkých dragonov za 600czk, tak si ani žiadny model nekúpim :x
ďalej by sa mali predajcovia naučiť, že keď chcú predávať, mali by mať na každom produkte cenu.....uľahčilo by to predaj im, ale hlavne nákup zákazníkom, ktorí by sa nemuseli vypytovať na ceny každého produktu, ktorý sa im zapáči...na druhej strane to nie je ani moc dôveryhodné, pretože predajca si môže upravovať cenu ako sa mu zachce, keď ju tam nemá pevne stanovenú...
(toto platí samozrejme len pre niektorých)

Inak čo sa týka odvedenej práce organizátorov, tak tam môžem len za =D> a poďakovať [-o<
Martin, 33 rokov
Coming soon: viewtopic.php?f=58&t=137790
Galéria http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=7&t=53476
korki

• Odpovědět s citací

Příspěvekod bboriss » 18 čer 2011, 21:16

Ja si dovolím na inú tému: Na súťaži sme stratili krabicu so stavebnicami Stuky a Hellcata 1/72 a asi 100 ks syntetických Humbroliek. Pokiaľ to niekto našiel a je ochotný to vrátiť veľmi poteší môjho syna, ktorému tie veci patrili. Verím, že nálezca sa prihlási a ja ho odmením. Prosím cez SZ.
bboriss

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirka Látal » 18 čer 2011, 21:44

Fotek budou asi mraky, já toho tentokrát moc nenafotil, protože jsem jednoduše prošvihl dobu, kdy se ještě nebo opět dalo fotit s menšími problémy (to jako když zrovna lidi byli zaměstnání obědem nebo ten nápor na okamžik polevil). Lidí bylo opravdu podle mne dost, to znamená, že náš koníček má pořád dost příznivců a snad se z návštěvníků, kteří zatím nemodelaří, infikují tímto bacilem další pacienti a modeláři nevymřou ani po meči ani po přeslici :)
Takže jen pár fotek, co jsem udělal většinou brzy ráno před oficiálním zahájením.
Přílohy
IMG_6149-3.JPG
IMG_6110-3.JPG
IMG_6112-3.JPG
IMG_6123-3.JPG
IMG_6125-4.JPG
IMG_6161-3.JPG
IMG_6166-3.JPG
Modli se a pracuj, trp kolem sebe voly, nikdy se nerozčiluj, ať přijde kterýkoliv... Bertold Brecht
Jirka Látal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Bersekr » 18 čer 2011, 22:14

I já se přidávám se mnoha díky chlapům, kteří dokázali zorganizovat tak úžasnou akci. Jak se říká, cvičení dělá mistra a tady to platí dvojnásob. Akce je rok od roku lepší. Jsem zvědav kam pokročí za dva roky, ale popravdě mě nenapadá nic co by se dalo zlepšit. Hrozně mě mrzí, že jsem se na soutěž dostal jen v pátek. Vyzkoušel jsem nějaké workshopy a musím říct, že to bylo super. Příště se přihlásím zase. Chlapi "instruktoři" byli skvělí. I něco málo modelů už bylo vystaveno.

Pátek měl ještě jednu výhodu. Dalo se pohodlně nakupovat, i když musím souhlasit s názorem korkiho, že někteří prodejci se přijeli opravdu jen napakovat. Obrovskou radost jsem si udělal Bambier Bayem za 14 stovek, nádhera. Co mě zklamalo a to moc, byl Eduard. Měl jsem připravený dlouhý seznam toho co jsem u nich chtěl nakoupit, ale i tady jsem si nějak vybavil "eduardí měsíc". Ač bylo v propozicích uvedeno, že u nich se v pátek nakoupit dá a to dokonce s 20% slevou, hoši nikam nespěchali. Asi už si zvykli na to, že sliby jsou jen chyby a vlastně to nikomu vůbec nevadí.

Podtrženo sečteno, Modellbrno super akce, moc se těším na další.
Bersekr

• Odpovědět s citací

Příspěvekod bartolomeo » 18 čer 2011, 23:39

Zpracovali jsme pár fotografií, které snad umožní nasát trochu atmosféry:
Fotogalerie

Fotky samozřejmě přibudou a budou i na našem webu, ale až trochu zregenerujeme:)

PS: pro ty, kteří pořád nevěří, nebo ještě nepostřehli:
37m.jpg

bartolomeo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Baryk » 18 čer 2011, 23:42

Taktéž děkuju za super akci. Kluci brněnský to zvládli opět na jedničku s hvězdičkou. Za dva roky tam opět velica rád dorazim. Pívo dobrý, žvanec taky (ta klobása co sem měl mi chutnala), prodejců a modelů mraky, s útratou sem se celkem vešel do limitu, což se divim.
Co se cen týče, tak konkrétně jeden stánek mě dost překvapil. Když sem viděl na bonboniéře od Hobby Bosse cenu 299,- nevěřil sem vlastním očím a hodně rychle šel pryč a dál sem nabídku tohoto prodejce ani nezkoumal. Ostatní ceny co sem si tak všimnul byly tak nějakv normálu, někde i velice lákavý (BZ-38 UM 1/72 za 80,- mi skončilo v autě).

Takže ještě jednou velkej dík za supr akci a těšim se na příště [-o< =D> [-o< =D> [-o< =D>
Vladimír Bareš
Rozdělaný:
Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59

na všechny dvojí metr máte
takhle to přeci nejde dál
jedny mentalitou omlouváte
druhý čeká kriminál
_______________________________________________________________________________________________
Baryk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jan Mikač » 19 čer 2011, 06:10

Děkuji pořadateům za výborné podmínky pro konání výstavky (SIGu) s letadly konstrukční kanceláře N.N.Polikarpova a hlavně děkuji všem, kteří donesli svá díla na obdiv všem. Celkem bylo na výstavě 38 modelů v měřítku 1:72, 34 v měřítku 1:48, a po jednom v měřítku 1:32 a 1:200 (wiking), čili 74 letadel.
Ještě jednou děkuji a protože příští rok se Modellbrno nebude konat, tak už nyní Vás zvu k účasti na SIG Polikarpov v rámci E-Day 2012. Opět bude přichystaná pamětní nášivka pro všechny přispěvatele.
Děkuji, Jan Mikač
Jan Mikač

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Robert Lebl » 19 čer 2011, 07:14

Akce velmi velmi povedená, modelů mraky, lidí taky. Ke stolům se hlavně u diorám nedalo skoro dostat. Zrzavý Žamberecký divočák byl skvělý. S nákupy jsem letos šetřil, jen podstavce a nějaké doplňky. Model jsem nekoupil letos žádný, souhlasím s předchozími příspěvky, na takovou akci by mohli někteří prodejci dát lepší ceny. Kdo chce prodat prodá!
„Umělec nepotřebuje kritiku. Umělec potřebuje ocenění. Když potřebuje kritiku, není to umělec.“ — Gertrude Stein
Robert Lebl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Hlaváček » 19 čer 2011, 07:28

Super akce, moc jsem si ji užil, i když jsem skoro žádné modely ani neviděl.Za to jsem nakoupil a potkal spustu super lidí ;-I
KLUBÍČKO!
http://afvmodels.blogspot.com/
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Petr Hlaváček

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 399 • Stránka 17 z 27 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27

Zpět na Rok 2011