Josef Blažek píše:Aleš Chmelař píše:Hančár Ladislav píše:Tam to bolo aj o sexe??? Zase som o nieco prisiel.Modely,modely...a dolezite veci mi unikaju
No jasně že bolo Ladislave. Pepa v jednom z příspěvků jasně popisuje, že ho zjebala průvodkyně již v autobusu...
![]()
![]()
![]()
Tak on ten bordel byl jen zámínka
![]()
petrLn píše:Tak pokud byla průvodkyně hezká, záminku vem čert
Aleš Chmelař píše:petrLn píše:Tak pokud byla průvodkyně hezká, záminku vem čert
Ony ženy obecně nejsou ošklivé, záleží, kolik vypiješ...
Milan Pospíšil píše:Kurňa, já snad ten foťák zahodím. Už se stejně rozbil a škoda je minimálně sedmilitrová. ..
Josef Blažek píše:Aleš napsal: Ale všichni říkali Pepo, že jsi velmi slušný člověk. Prý jsi po příchodu do nevěstince všechny moc hezky pozdravil...
Na slušné chování jsem zvyklý z návštěv v českých nevěstincích![]()
![]()
. Dokonce jsem se v raních hodinách i slušně rozloučil
![]()
. Bohužel jsem za sex bral jen commendet
![]()
![]()
![]()
Robert Horáček píše:Josef Blažek píše:Aleš napsal: Ale všichni říkali Pepo, že jsi velmi slušný člověk. Prý jsi po příchodu do nevěstince všechny moc hezky pozdravil...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Počkej...si řikal, že to ti pak odebrali...
Milan Pospíšil píše:Ano ten nový. Kously se lamely přes sebe. Nejde vyndat objektiv, nejde fotit, nejde nic. Jsem šíleně naštvaný protože jako záruční oprava to asi nepůjde. Nikonovy záruční podmínky jsou v mnohém absurdní.
Josef Blažek píše:Robert Horáček píše:Josef Blažek píše:Aleš napsal: Ale všichni říkali Pepo, že jsi velmi slušný člověk. Prý jsi po příchodu do nevěstince všechny moc hezky pozdravil...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Počkej...si řikal, že to ti pak odebrali...
Odebrali jen u Spita. Toho sem do nevěstince nebral
![]()
.
Pavel Klouček píše:Už jsem vám to tady jednou vysvětlil a podruhé to psát nebudu, tak si to nejdřív zkuste přečíst, než tady budete zase tři stránky mudrovat ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník