]
PROJECTS: Phantom,Grille,Seafire XV.,Draken XS..
PROJECTS: Phantom,Grille,Seafire XV.,Draken XS..
Josef Blažek píše:O příspěvek výše - commendet bylo následně odebráno.
síra píše:Pokud na to koukám správně tak největší slabinu má Milan v sexu .
Aleš Chmelař píše:síra píše:Pokud na to koukám správně tak největší slabinu má Milan v sexu .
Radši jsem dal BRONZ, nevím, zdali sem nechodí jeho manželka, abych mu neudělal doma "pakárnu"... Mílo, to budu mít asi drahé co ?
Hančár Ladislav píše:Petre,ja som tam bol,tie modely ceskych juniorov som videl a zopakujem to uz asi po sty krat,majstrovska praca a zasluzene ocenenia,ale mozes mi vysvetlit,preco by by tam nemala byt ta B-57?Ak to bol junior a model neodporoval pravidlam?
Petter píše:Aleš Chmelař píše:síra píše:Pokud na to koukám správně tak největší slabinu má Milan v sexu .
Radši jsem dal BRONZ, nevím, zdali sem nechodí jeho manželka, abych mu neudělal doma "pakárnu"... Mílo, to budu mít asi drahé co ?
nicméně nepublikoval ani jedinou fotku nějaké návštěvnice ... až na tu vyzáblou komisařku..
Hančár Ladislav píše:Tam to bolo aj o sexe??? Zase som o nieco prisiel.Modely,modely...a dolezite veci mi unikaju
Aleš Chmelař píše:Hančár Ladislav píše:Tam to bolo aj o sexe??? Zase som o nieco prisiel.Modely,modely...a dolezite veci mi unikaju
No jasně že bolo Ladislave. Pepa v jednom z příspěvků jasně popisuje, že ho zjebala průvodkyně již v autobusu...
Aleš Chmelař píše:Hančár Ladislav píše:Tam to bolo aj o sexe??? Zase som o nieco prisiel.Modely,modely...a dolezite veci mi unikaju
No jasně že bolo Ladislave. Pepa v jednom z příspěvků jasně popisuje, že ho zjebala průvodkyně již v autobusu...
Petter píše:Lidi já snad začnu lepit taky modely abych se tam jel podívat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník