Zajtra 4:00 SEČ vyrážam s manželkou z LM na PZ do BA. Ak sa chce niekto po ceste pridať má možnosť (max 3 osoby, zvyšok do kufra ) Felda Kombi 0918 828 323
Priatelia, z nasej strany je to nachystane (teda to najnutnejsie ), rano od 8:30 vas vsetkych silno ocakavame! Dufame ze k rekordnemu poctu predajcov sa prida aj rekordny pocet modelov!
Tímto se chci organizátorům plastikové zimy omluvit za mou neúčast i když jsem měl přihlášeny modely,ale po cestě se nám stala nečekaná okolnost a museli jsme se vrátit domů,je mi to hodně líto,snad za rok opět nashledanou.S pozdravem Radek Dostál.
Po návrate domov by som sa chcel organizátorom poďakovať za veľmi peknú akciu, organizácia za 1, burza za 1 a samozrejme krásna výstava za 1* Proste krásne strávená sobota. Teším sa opäť o rok.
Rado Sucháň 50 rokov
«Never in the field of human conflict was so much owed, by so many, to so few»
Tak prvá Plastiková zima je zamnou a musím povedať najlepšia akcia na akej som zatiaľ bol , skvelé priestory, veľa modelov , kopu predajcov , fantastické workshopy a hlavne veľa modelárov super
Tak sa zdá, že nášmu koníčku sa venuje (alebo venovala?) aj jedna nemenovaná tv celebrita. Keď som ju zbadal, tak som sa začal pozornejšie dívať na lístky pod medelami, či nebodaj niečo nevystavuje, ale nič som nenašiel...