To skka na to nemá smysl ani reagovat
Ptejte se na co chcete, já na co chci odpovím.
Ondra Kubeš píše:A není to zase chyba vedoucího výpravy pana Bárty??Koneckonců je za to zaplacený.....
Štěpán Los píše:Telfor jako soutěž je zajimava akorat tak možna tim že je to daleko jinak se o něm nema cenu vubec bavit. nevim co na tom pořad někdo vidi
Ondra Kubeš píše:A není to zase chyba vedoucího výpravy pana Bárty??Koneckonců je za to zaplacený.....
Ondra Kubeš píše:Nevím proč mě urážíte pane Hančáre.Přečtěte si moji reakci na straně 4 nebo 5,problém je v tom,že svaz dělá z Telfordu Mistrovství světa a to sám uznáváte není!Kluků se placený vedoucí výpravy měl zastat,to mi nevymluvíte....
Hančár Ladislav píše:Ondra Kubeš píše:A není to zase chyba vedoucího výpravy pana Bárty??Koneckonců je za to zaplacený.....
A vy ostatny ste len grupa oveciek neznalych pisat a citat???Ak vas Barta neprivedie k potoku tak leknes zizni?Štěpán Los píše:Telfor jako soutěž je zajimava akorat tak možna tim že je to daleko jinak se o něm nema cenu vubec bavit. nevim co na tom pořad někdo vidi
Skus sa spytat clenov Model Club New York,preco prileteli prave sem a nie na Hodoninsky hrozen,Koprivnici,....
Jestli jsou ti američané natakové úrovni jak se píše o těch Britech ,tak ať k nám do Kopřivnice raději nejezdí.
Martin Černý 'Černoch' píše:Tak Reedboost už to rozjel i na Britmodeleru![]()
Asi spoustu lidí ví kdo je za tímhle nickem......je to ten co nás drtí dvaceti postavenejma modelama za rok ve skvělý kvalitě.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník