Pán Bobek mám na Vás speciál dotaz. Před časem sem si pořídil wet na L-29 (1/48) a ponechal v pytlíku zabalené. Při nedávném vydělávání se mi přeleply svrchní folií na ten pytlajz. Nefšim sem si toho a podařilo se mi oddělit tuto ochranou vrstvu od obtisku. Naštěstí jen částečně a to u rudých hvězd. Neváhal sem a zpětně přihladil na obtisk i když folie už ostala zvlněná. A nyní můj dotaz. Bude mít tento error vliv na funkci? Jinak. Mohu takto poškozený dekál normálně aplikovat? Díky předem za odpověď. Možná tohle bude zajímat i jiné.
Klub plastikových modelářů Uherské Hradiště Rozpracováno, 1/48: X-15 Special Hobby, Su-22M4 KP, MiG-23ML Edu
Dobrý den. A-20 se plíživě sune vpřed. Nespěcháme, nic moc nás k tomu nenutí, celkem rádi bychom model představili a začali prodávat na nějaké velké akci typu Mošoň nebo Telford (i E-Day může být) jen je proti nám ten Covid pořád. Zatím chystáme jen a jen verzi A-20G. V krabici by měl být Amík, předpokládám ale, že k tomu HGW vydá několik doplňkových Wet Transferových sad, mým favoritem je Spirit of Sport, jen je to Boston Mk.III, tedy budou nutné nějaké úpravy, pokud to ovšem vůbec půjde (průřez trupu v místě střeliště) - Spirit of Sport nemá věž... Držte nám palce....
Kansas 1 - pošlete adresu, raději Vám pošleme nové... Cargo - Že jsou nesehnatelné mi přijde být dobré.... Ano, vyrobíme je znovu. Jen neumím říct kdy. Ani naznačit. Prostě to opravdu nevím.
Dobrý den, pánové.... Fernetti - jde to blbě, při tomto průměru se nám ta barva už hodně rozlévá na úkor plastičnosti. Kansas1 - No, takoví my jsme.... Vlastimil Lukáš - sorry, trvalo to dlouho, už se na tom pracuje. Pošlete mi na email hgwcolor@seznam.cz adresu a art. č. produktů, které Vám mám vyměnit. Všichni... Malinko jsme se zamysleli nad maskama... Jinak si tak pomaličku pracujeme nad Wet Transfery, hejno Thunderboltů jsme udělali, Zera jdou do tisku a máme před sebou Mustangy. Naše modýlky? Messerschmitt Bf109 E-7 se vesele prodává dál, chtěl jsem už mít E-3, ale koronavirus nám stál a stále trochu stojí v cestě. Havoc se také posouvá... Málem bych zapomněl.... https://hgwmodels.cz/cs/43-meritko-1-32