Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Výrobci, Prodejci ‹ Prospektor Shop
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Prospektor Shop - modelársky obchod

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Prospektor Shop - modelársky obchod

Příspěvekod famo9 » 01 srp 2011, 21:14

Ja teda vyslovujem zvláštne poďakovanie za Lancaster od Tamiye. Ten bol od môjho telefonátu pridaný do ponuky v rekordnom čase. Klobúk dole. Mne sa sortinent veľmi páči aspo za zberača letadel. Ešte mám otázku na ten bazár neoplácalo sa?
Naposledy upravil famo9 dne 06 srp 2011, 20:54, celkově upraveno 1
famo9

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rado Kertes » 05 srp 2011, 21:54

Vďaka ;)

Bazár bude. Tam sa trošku komplikovanejšie eviduje príjem a výdaj tovaru, takže zatiaľ na eshope nemáme žiadne bazárové položky i keď na predajni niečo v ponuke je. Pracujeme na tom.
Obrázek
Rado Kertes

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rado Kertes » 09 srp 2011, 21:01

Milí modelársky priatelia,

Radi by sme Vás upozornili, že sme do kategórie "Čoskoro v predaji" zaradili (dosť očakávané) novinky od firiem Trumpeter a Hobby Boss, ktoré nám dôjdu koncom septembra. Radi by sme predišli nedostatku, ako sa nám to stalo pri aktuálnych novinkách od týchto firiem a preto Vás chceme upozorniť, aby ste si radšej dopredu predobejdnali modely, o ktoré máte záujem.

Obrázek
Rado Kertes

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rado Kertes » 13 srp 2011, 13:01

Pre priaznivcov FB - nájdete nás už aj tam:
http://www.facebook.com/prospektor.shop
Obrázek
Rado Kertes

• Odpovědět s citací

Příspěvekod famo9 » 13 srp 2011, 21:36

Nešlo by ešte par foto predajne. Na facebuku foto predajni sa mi zdalo že som videl aj niecčo mimo ponuky na stránke a občas dobre padne vybrať podla krabice. Alebo aspoň pokochať sa výhľadom.

ďakujem
famo9

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rado Kertes » 13 srp 2011, 22:07

Nafotil som viac, ale boli to zle nesvietene fotky, na ktorych sa dalo rozonat este menej, tak som ich nedával.
V pondelok pofotím a pridám ;)
Obrázek
Rado Kertes

• Odpovědět s citací

Příspěvekod StanoZH » 14 srp 2011, 13:00

Rado Kertes píše:Čo sa týka dodávania, tak je to asi tak:
Pokiaľ je tovar z objednávky skladom, tak ho posielame buď ešte v deň objednávky (ak je objednané napr. v dopoludňajších hodinách), alebo najneskôr na druhý deň. Po odoslaní sa odošle notifikácia na email, že sme tovar odoslali.
Pri výbere dodania dobierkou I. triedou ho máte doma spravidla na ďalší pracovný deň po odoslaní. Väčšinou je to tak však aj pri II. triede, hoci sama pošta dekalruje dobu dodania 3-5 dní. Snáď len v predvianočnom čase zásielky chodia až na hranici tohto termínu, ale zatiaľ sme mali len 1 prípad výraznejšieho meškania zásielky.

Pokiaľ tovar nie je skladom, tak sa doba dodania predlžuje o čas kým daný tovar dovezieme z iného skladu alebo objednáme u distribútora alebo výrobcu. Ak nie je niečo úplne vypredané (aj výrobcovia majú občas nedostatky zásob), tak si tovar vieme zabezpečiť za čas od 2 dní do 2 týždňov. Najdlhšie čakacie doby sú pre výrobky Eduard a Gunze. Tam je niekedy potrebné počkať aj tri týždne... :( Čo je nám nesmierne ľúto, ale žiaľ, nateraz to nevieme nijako ovplyvniť.

Po prijatí objednávky s nejakou položkou, ktorú nemáme hneď overujem jej dostupnosť a ak sa jedná o dobu dodania dlhšiu ako 3-4 dni, tak kontaktujem zákazníka a nechám si buď potvrdiť čakanie, alebo sa dohodneme na inej alternatíve (zámena tovaru, vypustenie nedostupnej položky z objednávky a pod.).

Snažíme sa priebežne vyradzovať dlho nedostupné položky, ale pri narastujúcom celkovom počte je to už čoraz náročnejšie, keďže žiaden dodávateľ ani výrobca neoznamuje svojím odberateľom, že už niečo vypredal a už to ani nebude mať. Väčšinou to zistíme až vtedy, keď to objednávame... :(

Všade tu vidím samé tlieskače a klaňače. Plno tovaru na sklade a spústa veľmi spokojných zákazníkov. Pridám aj ja svoj klaňač [-o< a prianie nech Vám to aj čo najdlhšie vydrží. No asi som výnimka, ktorá potvrdzuje pravidlo. Objednal som si tovar, ktorý bol podľa ponuky na sklade a 13.7. mi bola potvrdená objednávka. Doteraz nič, ani balíček, ani kontaktovanie zákazníka, ako je hore písané v prípade, že tovar nie je na sklade. Myslím, že 1 mesiac je dostatočná doba na dodanie tovaru, pokiaľ je na sklade, ak je tu všade samá chvála, ako rýchlo doručujete objednaný tovar do 2-3 dní. Prihlásiť sa u Vás na stránke - aj teraz je stránka v údržbe. Reku je dovolenkové obdobie, nechcel som byť otravný, no podľa živej diskusie tu na vlákne všetko funguje OK ba priam vynikajúco. Dúfam, že tento prípad je len ojedinelý, naozaj len potvrdzujúci pravidlo a moja objednávka bude k mojej spokojnosti včas vybavená. Objednávka #2630
Žiar nad Hronom
StanoZH

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rado Kertes » 14 srp 2011, 13:35

Nebudem klamať a napíšem, že toto nie je ojedinelý prípad dlhšieho čakania. Aktuálne máme z čakajúcich objednávok asi 10% nevybavených dlhšie ako mesiac za čo sa všetkým čakajúcim ospravedlňujeme. V prvom rade je to spôsobené dovolenkovým obdobím, keď nás skoro žiaden dodávateľ (až na jednu výnimku) neinformuje o dovolenkách či nejakom meškaní dodávok. Niekedy sa to dozvieme až keď urgujeme urgujeme našu objednávku tovaru.
Okrem iného dovolenky čerpáme aj my, čo sme aj avizovali na našom eshope.

Čo sa týka konkrétnej objednávky, tak je to takto:
náradie Modelcraft prichádza na Slovensko 3-4x do roka, čo je asi najdlhšia perióda zo všetkých výrobcov, ktoré máme v ponuke. Ak navyše v jednej z dodávok nie je nejaký žiadaný tovar, tak sa čaká do ďalšej dodávky. Nevieme s týmto s týmom nič urobiť, pretože toto náradie distribuuje na Slovensku ich výhradný distribútor a iná možnosť dodávky nie je (teda je, ale predražilo by to tovar min. na dvojnásobok).
Objednané náradie PTW1131 máme na sklade 1 posledný kus a vy máte objednané 3 kusy. Nový tovar očakáveme každým dňom a preto sme Vás ani nekontaktovali. V danej situáci Vám však vieme poslať aspoň 1 kus a ostané doposlať keď príde tovar.

K údržbe eshopu:
Aktuálne inštalujeme novú verziu eshopu čo trvá nejaký ten čas a aby počas inštalácie nedošlo k strate dát, tak musíme eshop na pár hodín uzavrieť. Začali sme s tým dnes na poludnie a ukončené by to malo byť okolo 17,00 hod. Vbarli sme deň a čas ke´d je návštevnosť relatívne nízka.
Obrázek
Rado Kertes

• Odpovědět s citací

Příspěvekod StanoZH » 14 srp 2011, 14:11

Ďakujem za odpoveď. Škoda len, že nebola informácia o tom, že počet objednaných kusov je väčší, ako je na sklade a bude nutné čakať. Danú situáciu som aj predpokladal. Tak ešte raz veľa spokojných zákazníkov.
Žiar nad Hronom
StanoZH

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rado Kertes » 14 srp 2011, 15:23

StanoZH píše:Ďakujem za odpoveď. Škoda len, že nebola informácia o tom, že počet objednaných kusov je väčší, ako je na sklade a bude nutné čakať. Danú situáciu som aj predpokladal. Tak ešte raz veľa spokojných zákazníkov.

Pošleme Vám aspoň ten jeden kus? Ako kompenzáciu za čakanie nebudeme účtovať poštovné ;)
Obrázek
Rado Kertes

• Odpovědět s citací

Příspěvekod StanoZH » 14 srp 2011, 18:48

Nie, ďakujem za ochotu, nesúri to až tak, nech prídu naraz, to mám aj pre kolegov modelárov a tí by mi dali, keby som ja mal a oni nie. :lol:
Žiar nad Hronom
StanoZH

• Odpovědět s citací

Příspěvekod tunnelDT » 15 srp 2011, 01:19

Rado Kertes píše:
StanoZH píše:Ďakujem za odpoveď. Škoda len, že nebola informácia o tom, že počet objednaných kusov je väčší, ako je na sklade a bude nutné čakať. Danú situáciu som aj predpokladal. Tak ešte raz veľa spokojných zákazníkov.

Pošleme Vám aspoň ten jeden kus? Ako kompenzáciu za čakanie nebudeme účtovať poštovné ;)

tak tomu sa povie obchodnik ! ;-I ;-I ;-I ;-I ;-I
tunnelDT

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ziziza » 30 srp 2011, 13:12

Novy face na Prospektore. Za mna tlieskac. Kus dobrej roboty. New stranka sa mi paci. =D>
ziziza

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rado Kertes » 30 srp 2011, 20:42

Takže už ma niekto predbehol :)
Nestíhal som v návale povinností v posledných dňoch sem pridať informáciu o tom, že sme trošku zmenili dizajn stránky. Zmena sa uskutočnila v rámci inštalácie novej verzie softvéru pre eshop. Dizajn nie je naším dielom, je to len jedna zo šablón ponúkaných našim dodávateľom eshopu.
Dúfame, že sa vám bude páčiť ;)

Ešte malé pripomienky k zmenám, ktoré nastali aktualizáciou softvéru:
- je dosť možné, že sem-tam narazíte na anglické výrazy. Už by ich nemalo byť veľa, snažíme sa priebežne preložiť všetky texty eshopu, ale je toho príliš veľa a tak sa mohlo stať, že sa na niečo zabudlo, alebo sme si to nevšimli.
- novou verziou pribudli rôzne doplnkové funkcie (ako napríklad možnosť notifikácie naskladnenia tovaru), ale zatiaľ ešte nie všetky sú prístupné, pretože ich testujeme s testovacími užívateľmi.

Veríme, že budte s eshopom spokojní, ale v prípade, že by ste narazili na nejakú chybu, tak nám prosím dajte vedieť ;)
Obrázek
Rado Kertes

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rado Kertes » 04 zář 2011, 12:37

Milí modelársky priatelia,

Radi by sme Vás pozvali na modelársku súťaž - Memoriál W/O Pavla Pukančíka + Messimo 10-11.9.2011, do Martina, na ktorej sa zúčastníme ako predajcovia. Všetky dôležité informácie o súťaži nájdete na viewtopic.php?f=516&t=49328

Keďže nie je možné, aby sme mali so sebou všetok sortiment, tak pre tých, ktorí by mali záujem kúpiť si niektorý z nami ponúkaných produktov osobne, prosím napíšte nám a my Vám ho prinesieme. ;)

Tešíme sa na stretnutie s Vami.
Obrázek
Rado Kertes

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Prospektor Shop