Akosi potom, Rado, nechápem, načo máte v zozname tovarov aj také, ktoré sú označené "Na objednávku". Ak ich už objednávať nemožno, tak ich z ponuky mažte. Aj ja čakám na odpoveď na objednávkáu jedného produktu a teraz viem, že zbytočne... Zdravím Slezák
Aj tak sa rozdeľujú. Aj v prípade, že zákazník zaškrtne "dodať len kompletnú objednávku", tak ak by nebolo niečo skladom, z toho sa vytvorí nová objednávka a zasielame len to čo je skladom. Ostatné dodáme neskôr za nulové alebo znížené poštovné. Samozrejme, že ak si niekto objedná lepidlo a model, ktorý nie je skladom, tak mu nepošleme hneď lepidlo a neskôr model. Vždy zvažujeme odoslanie alebo čakanie aj podľa obsahu objednávky
Keď je už reč o novom spôsobe objednávania, rád by som sa opýtal, či to prinieslo požadovaný efekt, prípadne či sa neznížil počet objednávok a podobne. Neviem ako ostatní, takže môžem zhodnotiť len dopad na seba,ale táto zmena mne fakticky znemožnila robiť akékoľvek objednávky. Predtým som si vždy raz za čas preliezol ponuku hodil par veci do košíka, odoslal, počkal kým sa to neskladní, dorazilo a úplná pohoda. Od zmeny sa mi ešte nestalo, že by som našiel veci, ktoré by som chcel zároveň všetky skladom. Modely v zozname želaní mám od júna a nič (všetko stále na objednávku), a stále sledovať čo je a čo nie je skladom a pridávať a odoberať zo zoznamu ma tiež moc nebaví. Možno som ojedinelý prípad,ale túto zmenu hodnotím veľmi negatívne.
Malá pripomienka pre tých čo plánujú svoj modelársky darček kúpť / objednať u nás: 1. Objednávajte len tovary, ktoré sú skladom. U nenaskladnených vecí neručíme, že ich do Vianoc budeme mať. 2. Ak chcte aby Vaša zásielka dorazila včas, tak max. termín pre objednanie je 20.12. do poludnia. Po tomto termíne neručíme včasné doručenie (teda do 24.12.) 3. Zvážte výber doručovacej služby. Pošta je niekedy rýchla, ale kuriérska služba ručí za doručenie v nasledujúci pracovný deň po odoslaní. Odosielať zásielky budem samozrejme v poradí ako prídu a budeme sa snažiť odoslať objednávku v deň ako príde pokiaľ ju prijmemem do cca 14,00.
Objednávky prijaté po 20.12. budeme ešte odosielať v posledný pracovný deň pre Vianocami, t.j. 23.12., ale ich doručenie v nasledujúci deň je už nereálne...
V rámci súťaž oceníme 3 vybrané žiacke modely vecnými cenami.
Na súťaži bude možnosť zakúpiť si modely z našej ponuky s 15% zľavou! V prípade (veľkého) záujmu po súťaži otvoríme našu predajňu na Alžbetinej ulici, kde budete tiež môcť nakúpiť s 15% zľavou na všetky modely!
Mám otázku na "Sada na výrobu resinu A+B 0,5kg" tovar Kód: RDR541-500 co to obsahuje? Je to jednozlozkovy akril na odlievanie resinov do formy? Nieco blisie ? a aka by mohla byt moznost dodavky tada termín.?
Sú to 2 zložky na výrobu resinu, teda polyuretánu. Je to presne na odlievanie resinu do formy. Dodanie cca do 2 týždňov. Momentálne je už nejaká zásielka na ceste.