Mám tuším fotky 6508. Až budu mít v provozu domací PC tak můžu poslat fotky. Pokud bude zájem.
Pak by byla pěkná 6511 ke dnešnímu dni. . Nachází se v Muzeu ve Vyškově.
Ahoj kluci, já bych se o té 5606 taky něco rád dozvěděl, protože ji překopávám z BKL od OEZ. (Už asi 5 let, ale pořád doufám, že ji dodělám.) K tomu co už tady bylo napsáno můžu jen dodat, že v knize "Zrušená křídla" je pod fotkou téhle mašiny uvedeno, že byla zrušena v r. 1988. Ještě jeden dotaz. V té knize jsou také dvě fota SU 7 BKL s podvěšeným kontejnerem pro radioelektronický boj SPS 141. Nemáte někdo něco o tom SPS 141? Firma Ciro models ho dělá pro Mig 21 MF, ale nevím jestli je to stejná verze jako pro SU 7.
Stejná verze (respektive stejné provedení) to není.Zatímco u SPS-141 pro MiG-21 jsou "tykadla" ohnutá a směřující nahoru (umístění ve cca ve středu kontejneru) a průřez kontejneru je oválný,SPS-141 pro Su-7 je má rovná (zadní část kontejneru) a směřující dolů s kruhovým průřezem.Kontejner pro MiG-21 je navíc podstatně delší (nemám bohužel podrobnosti o vnitřku,tedy zda elektronika byla stejná nebo odlišná).Rovněž způsob jeho podvěšení je odlišný.Na MIG-21 se nosil na centrálním závěsníku,Su-7 jej nosili pod levým vnějším křídelním závěsníkem (pozor,ne všechny naše Su-7 jej mohly nosit,konkrétně jako nosiče kontejneru SPS-141 byly vybaveny Su-7 BKL čísel 6002, 6009 (potvrzeno pouze fotograficky-ZK), 6501, 6505, 6507, 6509, 6513 a 6023, verze Su-7BM pro jejich nesení nebyla přizpůsobena)
Naposledy upravil Raptor dne 16 led 2008, 00:17, celkově upraveno 1
Kdyžtak si ještě pro přesnější představu srovnej fotky ze Zrušených křídel s touto na níž je SPS-141 pro MiG-21 (SPS-141 ze kbel mám detailně rozfocen v notebooku ale v sobotu mi vybuchla nabíječka takže jsem teď v emigraci na jiném PC,pokud chceš,můžu ti to po opravě poslat).Je to opravdu velký rozdíl.
Já jsem našel jen tohle: http://www.ciromodels.com/sps-141-100.jpg , ale kamarád mi dnes půjčil L/K č.4 2000, kde je podvěšení pod MiG 21 popsáno i s pár fotkami a výkresy. V kitníku mě čeká ještě jedna SU 7 BKL od OEZ , tak jsem si myslel, že by to byl zajímavý podvěs, ale nevadí, šoupnu pod ní něco jiného. Ještě jednou díky.
Pokud pod ni tak asi nejlépe baky,které byly na trupových závěsnících nejobvyklejším nákladem (pokud by jsi je dával pod křídla tak nezapomeň na vychylovací nástavce aby se ti vešly k podvozku)
Jinak ten kontejner nevypadá že by bylo těžké jej udělat.Pokud by jsi čistě teoreticky vzal SPS-141MGU-V ze čtvrtkové Su-22 (podle fotek ta velikost vypadá velmi blízko),okrájel z ní výstupky a dodělal tykadla tak by se to mohlo podařit.
Já budu Su-7 rovněž stavět ale vzhledem k tomu že půjde o diorámu při pojíždění na poslední start před zničením tak jen se čtyřmi baky bez další výzbroje
Mimochodem,mohl by jsi mi prosím ten článek oscanovat?Mohlo by to být zajímavé.
Bohužel nemám možnost skenovat,můžu to ofotit a poslat.Jak napsal Vladek, v r. 2000 vyšel v číslech L/K 3-5 seriál "Méně známé podvěsy". Jsou tam věci pod MiG 21,23 a L 29,na Su 7 nebo Su 22 bohužel nic. SPS 141 MGU je taky v Su 22 UM v Bílkově stavebnici,ale nemám ani páru o přesnosti výlisků.Zkouším hledat na netu,ale zatím nic.
Díky za info.Tyhle čísla bohužel nemám (L+K jsem přestal na dobírku odebírat rok před tím).Pokud by jsi měl možnost to aspoň ofotit,budu ti velmi zavázán.Zkusím ty L+K někde sehnat na burze.
Ty infa výše o kontejnerech jsou blbost. Mig21,Mi23, Su-7 používají stejný kontejner "bojového rušiče SPS-141. Nedíval jsem se zda Su22 nepoužívá již modernější kontejner, ale kontejnery pro Mig21 je totožný s tím pro Su-7. Pokud někdo viděl na letounech různé tak je to tím, že existuje dvojí základní provedení kontejneru a to klasický pro práci v přední polosféře a pak typ SPS-141C pro práci v zadní polosféře. tam samozřejmě budou jinak umístěná "tykadla" a nějaká elektronika a tím nějaké úpravy. U mig21 a Mig23 se ovládá kontejner pomocí samostaných skříněk u Su-7 tomu tak není, tam jsou ovládací prvky napevno zabudovány v kabině. U Su-7 by měl být kontejner, který není vybaven ASI-2I jako u "D" a "R" , jedná se vlastně o výmetnice klamných cílů proti radiolokačně řízeným raketám. Jinak u Su-7 se nosí kontejner jen pod levým křídlem. Pak jsou další verze SPS141D, SPS141R ale to už je jiná kapitola.
Vladku,o vnitřku kontejnerů se hádat nebudu (a ani jsem to zde nerozebíral) každopádně když si vezmu fotky kontejnerů pro Su-7 a MiG-21 (mimochodem,zmiňuješ tu SPS na MiG-23,nebyla by fotka?Podle materiálů co mám doma mohly naše MiG-23 nosit jen Deltu) jsou diametrálně odlišné (porovnej fotky z odkazů a ZK viz výše).Zda jde o odlišné provedení vnitřku nebo o zcela jiné typy bohužel posoudit nedokážu.Co vím ale přesně je fakt že Su-7 nosily SPS-141 s čelním vyzařováním (platil zákaz létat s aktivovaným SPS-141 směrem na jih a západ),který je od toho z MiGu z vnějšku zcela odlišný.Rovněž (pokud to bereš kompletně a ne jen vnitřním vybavením) bych si s jistotou dovolil vyloučit jejich záměnnost (pokud ale máš foto s prohozenými kontejnery tak by to bylo alespoň pro mě velmi zajímavé).
Co se Su-22 a Su-25 týče tak ty zcela jistě používaly SPS-141MGU-V.Jiné SPS u nás na těchto letounech nemám doloženy jak dokumentačně tak i fotograficky.
Jinak přikládám slíbené fotky SPS z MiGu-21MF ze Kbel
Létání s bojovým provedením SPS bylo u nás striktně zakázáno. Létalo se s cvičně-bojovou verzí (vzhled stejný jako bojová) , který neměl vyzářování do přední polosféry. Pak tedy byly i cvičné "atrapy". Kontejner SPS141 mohl mít Mig23BN zabudovaný přímo v trupu. Se všemi informacemi vycházím z pomůcky ČSLA "BOJOVÉ POUŽITÍ RUŠIČE SPS-141 u letounů frontového letectva" z roku 1979. V příloze je foto ovládacího panelu SPS u Mig23BN.
Nazdar kluci. Tak za prvé pro Vladka: Když jsem psal o podvěsech pro L-29,MiG-21 a 23,neměl jsem samozřejmě na mysli jen SPS-141,jsou tam i jiné věci. A za druhé:Když tady tak prohlížím všechno co o tom SPS-141 mám,vůbec se mi nezdá,že by ten kontejner byl stejný pod Su 7 i MiG 21,spíš naopak. Ale nemá cenu se tady o tom dohadovat ,když nemáme podrobné podklady.Tome, chvilku mi to trvalo,ale už je to na cestě.