Petr

Pavel M píše:Měl bych dotaz ke Kochově D5+AH W.Nr.621796. Je známo jestli nesla kanony Schräge Musik? Pokud ano, tak na které pozici byly namontované a jak vypadal jejich zaměřovač? A pak ještě, jestli fotky na ní v návodu OWL dekálů jsou stejné jako v publikaci Die Deutsche Luftwaffe, Zerstörer - und Nachtjagdverbände Teil 2? Díky.
Petr Nekola píše:Nějáké foto
Petr Tomančák píše:Fotky na návodu jsou stejné jako v publikaci Die Deutsche Luftwaffe, Zerstörer - und Nachtjagdverbände Teil 2. Jejich použití bylo dohodnuto s autory knihy s pány Stipdonkem a Meyerem.
Petr
Karel Pilát píše:Petr Tomančák píše:Fotky na návodu jsou stejné jako v publikaci Die Deutsche Luftwaffe, Zerstörer - und Nachtjagdverbände Teil 2. Jejich použití bylo dohodnuto s autory knihy s pány Stipdonkem a Meyerem.
Petr
Máte někdo tyhle fotky v takové kvalitě, abyste mohli potvrdit osazení tlumičů plamenů na výfucích (jak to mají Owlové v návodu)? Já je tam nevidím(a líbilo by se mi, kdyby tam neměly být, to bych o něm uvažoval jako o modelu).
Pavel M píše:Z fotek z návodu to vypadá, že namontovaný nejsou, spodní dekl motoru je dost očouzenej, což nasvědčuje provozu bez tlumičů. Na fotce na předchozí stránce jsou ale tlumiče jasně patrné.
Karel Pilát píše:Pavel M píše:Z fotek z návodu to vypadá, že namontovaný nejsou, spodní dekl motoru je dost očouzenej, což nasvědčuje provozu bez tlumičů. Na fotce na předchozí stránce jsou ale tlumiče jasně patrné.
To mám z toho koukání do návodů. Dík. Z té fotky bych usuzoval, že spodek pravého křídla není černý, jen je ve stínu. Podle fotek a bokorysů v Classic Pub.Nachtjäger vol.2 měly některé stroje od stejné jednotky žluté spodky motorových krytů ... Konzultoval jsem to v Brně s Owlama s výsledkem, ať si každý staví, co chce.
Karel Pilát píše:Petr Tomančák píše:šestá fotka
Ju 88 R ze zkušebního střediska ve Werneuchenu u BerlínaSpit píše:šestá fotka
Ju 88 R ze zkušebního střediska ve Werneuchenu u Berlína .... a není to spíš Ju 88G-1, podle tý podtrupový vany s kanónama?Petr Tomančák píše:k šesté fotce
No koukám na to a ona to bude asi nejspíše verze C-5 s motory BMW 801 a podtrupovou vanou
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník