Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
odkaz na stažení odstraněn moderátorem
Milan Holzapfel píše:angusarmy píše:Pánové, neměl by někdo nýťák na Mk I nebo info ve které je publikaci? Marně hledám![]()
Předem díky
Publikace s nýťákem na Beaufighter - Aj Press 1,2 ; Beaufighter-SAM Datafile, Beaufighter - Voina vozduche (rusky). Hledej na Farposst.ru
Petr Bunda píše:Právě jsem se do Triády podíval a našel jen bokorys V8253 WM-W s A.I.Mk.VII se světle zelenou, fotku ale žádnou. Na stránce 66 "Češi a Slováci v RAF" od Z. Hurta je fotka S/Ldr Veselého DFC a Fl/Sgt Nečase u boku Mk.IF V8254 WM-V. Moc tam ten Beau vidět není...
Jarmark píše:Tom Binter píše:Jarmark píše:Pardon ze mam neco ne tak uplne k tematu,ale nevi nekde kde by se dal sehnat nejaky Beaufighter v 1:72??..U nas v MPM mi rekli ze ho nikdo nedela a musim rict ze nikde na netu jsem ho taky nenasel..
Tak jim vyřiď, že tomu h...o rozumí. Nej je Gawa, bohužel v současnosti téměř nesehnatelná.
No prave,ja jsem jich prave nasel par na jejich strankach,ale pry uz se nedelaji a delat nebudou,jen obcas nejaka limitovka..Takze nevim kde ho sehnat,prijde mi to celkem zvlastni,delaj se kdovijaky herky a takova pekna,slavna a uspesna masina je k nesehnani..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník