Tímto prohlašuji, že nejsem členem žádného hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka nebo takového, které hlásá národnostní, rasovou či třídní zášť vůči jiné skupině osob, ani taková hnutí nepodporuji.
Ja som toto objavil na jedmom polskom fore. Aj som to spatne hladal, ale nenašial som to opat. Viem, že nie je to super stavba ako tu býva zvykom ale verím, že aj toto poteší.
Tak ten Panter mě taky zaujal, protože.: Ten chlapík na něm udělal spoustu práce..to jo.. Ale nějak mi přijde, že mu to po dobu stavby chvíli myslelo a chvíli vůbec ne. Pásy jsou oježděné, jako kdyby tank dost rychle uháněl po dlažbě. Přitom je zlemtanej, jako kdyby nikdy nesjel z polňačky. Ať jel ale kudy chtěl, tak by to mělo být vidět na běhounech pojezďáků a ty by měly mít svou vyježděnou "cestičku" na vnitřní straně pásů. Celá tahle podskupina spíš vypadá, jak u zaprášenýho muzeálního veterána, kterému se uklízečka dlouhá, dlouhá léta vyhýbala.. No a vlastně totéž platí i o věži. Jak to vypadá, tak ten všudypřítomný prach a humus pravděpodobně zadřel točnu věže. Nikde není ani památky po tom, že by se kdy točila..! Ty nepřátelské zásahy se mi taky nějak nezdají. Nějak nechápu jaká že munice se to vlastně odrážela..(soustředěnost zásahů do relativně jednoho místa napovídá, že by to mohla být "kachnice" ). No, a jestli to budoucí dio nebude o tom, jak celá posádka zrovna ten moment netahá další a další čerstvé rostlinstvo, tak všechno to jásavě zelený, co vypadá čerstvější, než na samotném stromě, je poslední hřebík do rakve.
tak nie vždy sa všetko podarí pri takýchto preexponovaných modeloch, ale sú tam aj pozitívne veci. holt kto sa chce nejakým smerom posúvať musí brať z každej vecí to dobré, a na zle nehľadieť. ako pri všetkom...