Rozestavěno:Honda Double
Naposledy dokončeno :Ducati 1199 Panigale S TRICOLORE
Naposledy dokončeno :Ducati 1199 Panigale S TRICOLORE
.MG. píše: V následné diskusi jsem se pak dozvěděl, že rozhodčí nejsou schopni na modelu vystopovat jakoukoliv souměrnost, proto ty srážky ( jednalo se o vrtulníky Kamov 50 a 52, tedy stroje, které žádnou symetrickou osu nemají
.MG. píše:A bylo mi doporučeno, ať příště postavím Mezka nebo Miga, že těm rozumí![]()
Tolik k hodnocení modelů.
.MG. píše:před cca 5-6 lety, jména rozhodčích neznám. Od té doby jsem se již nikdy žádné bodovací soutěže nezůčastnil a nemám to v úmyslu nikdy v budoucnosti.
Zdeněk Fabík píše:.MG. píše:před cca 5-6 lety, jména rozhodčích neznám. Od té doby jsem se již nikdy žádné bodovací soutěže nezůčastnil a nemám to v úmyslu nikdy v budoucnosti.
Mezi dospělými a jaké měřítko?
Charon píše:Zdarec, snažil jsem se to trochu medializovat v Motohouse, takže v novym čísle je malá zmínka, podle domluvy s jednim z redaktorů by se tam pár motorek mohlo objevit v trochu detailnějších fotkách s popisem, uvidíme jestli udělaji co mi slíbili
PS: je to aktuální číslo časáku, takže listopad 010
Charon píše:Zdarec, snažil jsem se to trochu medializovat v Motohouse, takže v novym čísle je malá zmínka, podle domluvy s jednim z redaktorů by se tam pár motorek mohlo objevit v trochu detailnějších fotkách s popisem, uvidíme jestli udělaji co mi slíbili. PS: je to aktuální číslo časáku, takže listopad 010
ron píše:no jo, NEJvetsi modelarska...
Charon píše:Jsem rád, že to třeba někomu udělalo radost
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník