Motorkáři o těch chybách ví...a je jedno,jestli je to někdo známej,nebo neznámej...Já tam nebyl,ale fotky jsem viděl...

Vladimír Šuma píše:tak to je mistrovský model Petra Hromady... jen pro info...
turbo32 píše:...a zrejme sa to ovplyvnit neda ze vzdy bude niekto ukryvdeny. a myslim ze sa treba naucit respektovat vysledky a skusit buduci rok.
Vladimír Šuma píše: Poslední příspěvek ode mne k tématu... nechte se jako Cháron do budoucna vyškolit na rozhodčí a není problém hodnotit... Ale podle pravidel !!!
reJI píše:Vladimír Šuma píše: Poslední příspěvek ode mne k tématu... nechte se jako Cháron do budoucna vyškolit na rozhodčí a není problém hodnotit... Ale podle pravidel !!!
Podle pravidel asi vždy... jen jde o to jaká ta pravidla jsou... a kdo taky boduje... co si budeme nalhávat, auta a moto bodovali při "mistrovství" většinou lidé, kteří dělají techniku nebo letadla... takže čím víc "špinavější", tím lepšía tak jako já sice poznám, že jde o letadlo, nebo tank, tak oni asi poznají, že jde o moto, nebo auto, ale tím to, bohužel, končí... nevím, jak to bylo teď na E-Dayi, ale po dlouhá léta
to takhle fungovalo... respektuju výsledky, ale nemyslím, že by byly "pupkem světa"... navíc si myslím, že ten kdo to viděl na vlastní oči a modelům rozumí, tak si udělal obrázek sám...
Je to můj názor a nebudu to dál rozvádět...
Martin Černý 'Černoch' píše:reJI píše:Vladimír Šuma píše: Poslední příspěvek ode mne k tématu... nechte se jako Cháron do budoucna vyškolit na rozhodčí a není problém hodnotit... Ale podle pravidel !!!
Podle pravidel asi vždy... jen jde o to jaká ta pravidla jsou... a kdo taky boduje... co si budeme nalhávat, auta a moto bodovali při "mistrovství" většinou lidé, kteří dělají techniku nebo letadla... takže čím víc "špinavější", tím lepšía tak jako já sice poznám, že jde o letadlo, nebo tank, tak oni asi poznají, že jde o moto, nebo auto, ale tím to, bohužel, končí... nevím, jak to bylo teď na E-Dayi, ale po dlouhá léta
to takhle fungovalo... respektuju výsledky, ale nemyslím, že by byly "pupkem světa"... navíc si myslím, že ten kdo to viděl na vlastní oči a modelům rozumí, tak si udělal obrázek sám...
Je to můj názor a nebudu to dál rozvádět...
Tak se doprčic Jindro přihlaš a nech se proškolit, pak budeš moct nadávat třeba na sebe jak si bodoval. Todle už vážně nechápu.... kopat do rozhodčích za každou cenu. Lidi prostě nejsou tak se musí brát z toho co je. Máte možnost udělat změnu.....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník