Darth Vader píše:Ta F13-ka by byla parádní! Mám doma taky tyhle dekály ale já bych jí nezvládl, mám sice novou Infinity pistolku ale musim se jěště hodně učit, ředit do ní barvy je alchymie. Takže budu dělat bílou sedmu. Ale tu F13-ku si taky dám až tu pištol ovládnu a od tebe bych mohl třeba opisovat. Co?
Jan Pavlík píše:Na hybridy jsem měl tady na MF něco v diskusi, fotky atd....nakonec jsem sáhl také po F 13 a takhle to dopadlo
Jiří Malchárek píše:Čau Peťo, mám dotaz, chci se zeptat jak hodnotíš tu stavebnici AFV (kvalita výlisků, detaily, ostrost hran,..) mohlo by to (při nakoupení doplňků) konkurovat standardu Dragon??
Taky totiž plánuju do budoucna Tigera, ale když se podívám na cenu toho posledního Tigera od DML (respektive C-H), tak to vyjde jednou tak dráž než AFV
Jiří Malchárek píše:Díky moc Branko i Peťo, takže už jsem se rozhodl, pokud bych šel do Tigra tak do AFV a rázem mám 700,- v kapse. O pásy se nebojim, dokoupil bych Friuly + všechny sady leptů Aber i novou soustruženou hlaveň a další doplňky...
René Ernst píše: AFV má už v krabici kovovou hlaveň(bez úsťovky) a já dokonce tvrdím,že AFV je 100% srovnatelné s Dragonem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník