Díky za vaše hlody Tady je další porce. Nejspíš jsem to trochu pohnojil s tím krycím pásem na horní části křídla vedle nádrže. Když je kryt odmontovaný, asi by měl být sejmutý i ten pás, který jinak kryje spoj vnějších částí křídla s centroplánem. Odstranit by to sice šlo, ale protože už je křídlo pohromadě, těžko bych tam dodělával kování, čepy a krajní žebra. Zase byly jednou ruce rychlejší, než hlava Z křídla je to prozatím vše, další detaily přijdou na řadu až po nástřiku. Teď se budu muset konečně věnovat dodělání trupu, ten už za tu dobu nejspíš bude ze severní strany porostlý lišejníkem
Kubrte, ten je boží Radši se neptám, kde jsi bral inspiraci
Jirko, díky za chválu, ale tak skvělý to zase není. Nějaký skreč určitě časem postavím, ale huroušů je dostatek, takže spíš něco, co nikdo nedělá ,třeba Mirage G8
Klasika, koruna má v průměru 15 cm a je odlitá ze sádry. Model je samozřejmě Trumpeter 1/24. Teď makám na půlmetrový pinzetě, když už je ta koruna tak nápadná
Konečně jsem se dokopal k dokončení pravé poloviny trupu, kde jsem opět několikrát předělával rytí i nýtování. Po úpravě VOP to bude doufám poslední řezničina. V trupu už jsou boky konstrukce, zatím bez detailů. Po sestavení nasucho to vypadá jako Hurouš, ale jak koukám na ty spáry, tuba s tmelem si užije