Mistrovská práce.Tohle snad ani nejde odleptat a tady je to dělaný ručně.Nepochopitelné. Shodou okolností jsem právě II.C domaloval a odzkoušel.(prosím neporovnávat,už teď mám komplex méněcennosti).
Kromě kokpitu se snažím dělat i na dalších věcech, tady jsou vnitřky chladiče a nádrž v křídle. Stejně jako u kokpitu, ani tady se mi moc nelíbí příliš matný lak. Fouknul jsem to polomatným Aeromasterem - a je to pořád matný Nechám to být a při finálním lakování povrchu (polomat) to prostě jenom nezamaskuju a přefouknu to komplet.
nganasan píše:Objevil jsem tuto diskusi je jenom sírám!
Jako technikář jsem si řekl, že kouknu na nějaké letadlo a zrovna natrfim na tohle... Rád se dívám na stavby modelářů, kteří si hrajou s detailama, ovšem to co tady předvádíš je už fakt síla. Čistota zpracovaní, symetrie a odpovídající tloušťka a velikost detailů se mi jeví v téhle velikosti naprosto neuvěřitelná . Tohle už je vážně umění!
Nakonec jsem to psychicky neunesl a poslal jsem do kokpitu další vrstvu laku, tentokrát lesklého, ze kterého se po zaschnutí stal polomat Jsem asi fakt něco zaspal, nebo co... Kokpit pohromadě, jako vždy se tam najde pár věcí, co se mi moc nelíbí, ale chci se pohnout, takže další úpravy nebudou. Chybí zaměřovač, ten přijde na řadu až na závěr stavby. Teď to musí dát někdo dohromady, což budu asi já Tož jdu na to. BANZAI !!!
To je problém těch tematických staveb ... člověk sem nechodí, páč se tu většinou nic moc neděje, a když už se tu něco objeví, úplně to mine ... stavba fakt luxusní, škoda to takhle "schovávat"
Poslední dobou na tom trávím dost času a docela rychle to ubíhá, takže snad už se to nebude tentokrát "schovávat" moc dlouho a Hurouš vyrazí do světa (teda do galerie ).