Ahoj přátelé!
Již delší dobu vás sleduju a obdivuju. Rozhodl jsem se, postavit si 2 Fokkery D. VII, ale dlouho jsem nemohl najít bezchybné lozenge dekály - až jsem je konečně našel. Najdete je na stránkách Microsculpt. Objednal jsem si je a zdají se mi přímo neuskutečně dokonalé; Tom Sollers mi je nechal do Čech dopravit do týdne. Zaslal i dekály, které po nanesení přes lozenge dokonale imitují plátěný potah. Chystá také dekály se stíranou kamufláží - už se těším. Cena je, myslím, i pro naše lidi přijatelná.
K těm chystaným Fokkerům - oba budou D.VII OAW MID - Wilhelm Scheutzel - Sieben Schawbens ( 4 color lozenge na křídlech ) a Rudolf Stark ( 4 color lozenge na trupu a 5 color lozenge na křídlech). Mám v plánu je časem zaslat do fóra stavby chmelnic - začnu ale až tak za 2 měsíce. Prosím, zašlete mi nějaké podklady k přístrojové desce OAW Fokkerů ( a i jiné věci, na které bych měl brát při stavbě zřetel ).S předstihem píšu proto, abyste i vy měli možnost se na Tomovy dekály podívat - já na nich nenašel vůbec žádnou chybu.Zdraví Vilém.
Naposledy upravil Vilem dne 06 dub 2009, 09:42, celkově upraveno 1