Nieuport 23 C1 pilota Kibanova..je zajímavé, že letoun asi opravdu létal s francouzkými znaky..(ale nebyl tehdy sám..)..a všimněte si, že na každém boku byl koník trochu jiný...
..nazdar Stančo..! , člověče Tobě muselo včera zvonit v uších,jak..(no to teď nevím, jak právě.. ) Říkal jsem si, že už jsem Tě dlouho neviděl.. Máš pravdu, že ne všechny "kolory" jsou tip-ťop..ale snaha byla..
..tohle letadýlko jsem dost dlouho nemohl identifikovat.. Až včera..! Ono to teda není tak úplně první světová..ale je to konstrukce pána o kterém jsem se tu už zmiňoval a který se snažil nabídnout "našemu" Císaři Pánu svůj letoun. Takže tohle postavil v roce 1921 pan De Pischoff "pro takové to domácí lítání"...na spodním obrázku je pak jeho replika, kterou postavil Dick Lane jako student a říkal tomu Lane "Flycycle"..
Přílohy
Pischoff (De Pischoff) Bi-plane (Lane Flycycle-replica DePischoff Bi-plane 1921-Dick Lane built his student)_01(R-4115mm,D-3810mm).jpg (13.68 KiB) Zobrazeno 2352 krát
..krásnej, archaickej, ruskej, plovákovej letoun Grigorovič (Štětinin) M-16 z roku 1916..letoun byl v postatě k ničemu..protože pumy skoro neunesl (i když správně měl..a je známá fotka s rámovou "pumovnicí" pod trupem)..a tak s ním pobaltské národy lítali nad vodou a pozorovali "krajinu".. A taky se na něm učili lítat..zajímavé je, že byl těžkej na čumák a musel být dovažován tak, že do zadního plováku bývaly "zašité" pytle s pískem. Kdysi jsem ho kreslil pro Omega Models a tehdy jsem si ho docela zamiloval... S tím ale trochu souvisí barevné bokorysy..jsou bohužel špatně zvolené, protože M-16ctky měly chladiče buď po jednom na každém boku, nebo po dvou na PRAVÉM boku. Takže NE na levém.. Letoun létal v létě i v zimě jen na plovákách..v létě přistával na vodu a v zimě přistával na sněhu, to mu pak sloužily jako lyže..
Pěkná směsice německých dvousedadlovek a stíhaček. Podle stylu křížů (znaky v bílých polích) to vidím na konec roku 1916 nebo začátek 1917.Tuším že na ploše jsou zachyceny Albatrosy C VII asi Rumpler CI a Haberstadty D II,III nebo V