Martinicky Vladimir píše:...Siemens Schuckert SSW III...tak toto bol v roku,"leta pane" 1993 moj prvy boxart pre Eduarda...ach ako ten cas leti...
Vlastimil Lukáš píše:Vypadá to moc pěkně. Docela koukám jak udělali ty chladící štěrbiny na spodku trupu. Bude to asi radost stavět...jen to měřítko.
Hellboy píše:Vlastimil Lukáš píše:Vypadá to moc pěkně. Docela koukám jak udělali ty chladící štěrbiny na spodku trupu. Bude to asi radost stavět...jen to měřítko.
Ano, viděl jsem ho na vlastní oči a vypadá moc pěkně. A s tím měřítkem máš pravdu. Je to malé.
Ondřej Kabelka píše:Rámečky nerámečky. Máte už někdo pořádný výkres? Já jen jestli se trefili do měřítka![]()
Ondřej Kabelka píše:Rámečky nerámečky. Máte už někdo pořádný výkres? Já jen jestli se trefili do měřítka![]()
alesak píše:Na postavení z krabičky do vitríny mi výkresů netřeba a jestli to bude 1/47 je mi celkem pumpička.Jinak mám doma nějaká starší čísla HPM ,kde byla monografie a výkresy.Jak jsou nebo nejsou přesné netuším.
zdesko píše:Poláci mají na těch výkresech i takovýhle zajímavý rozpor. Jiný tvar kapoty v ppůdoryse a jiný v bokorysech...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník