No muzeme si to zavest jako hlasovani a vyhlasit nejhezci d O tom vubec neni sporu. Stejne bude MFCup 2014.
Tak asi pro motivaci i vyhlasim cenu ... a tak je to panove jasne:
Silvestrovsky DeathMatch o soudek bavorskeho piva.
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
„Chceme-li vědět, kým jsme, musíme znát svou minulost, znát dobu, v níž žili naši předkové. Snažit se pochopit, jakým výzvám,útlakům i pokušení byli vystaveni.“
von Mertens nam da 3 kalendare Chmelnic pro tri nejlepsi v zaverecne ankete. Jinak v prvnim prispevku jsem updatoval pravidla. Mate=li jeste nejake napady, sem s nima.
At to na Silvestra poradne roztocime ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Panove, je jista moznost, pokud by nekdo pripravil i dalsi kamuflaze, jejich limitovany profi tisk.
Tohle je 1/72 ? Vypadá to na 1/48. ale i tak je to masakr. Musí tam být ozubené kolečka. Každopádně to je pěkný pohled na pro smrtelníka nepochopitelný mechanizmus birotačního motoru