„Chceme-li vědět, kým jsme, musíme znát svou minulost, znát dobu, v níž žili naši předkové. Snažit se pochopit, jakým výzvám,útlakům i pokušení byli vystaveni.“
to Jan K - já porty z obtisků nepoužiji (připadají mi "hrubé", ale to jsi vyřešil měřítkem , já je spíš vymaskuji a stříknu surf). Jde mi ale o to šití potahu. Sice se tu proti plechovému zdvihá hromadný odpor , ale mně se splechem z D VII dělalo opravdu výborně. Jestli jsou ty Edí také takové tak by to bylo super.
„Chceme-li vědět, kým jsme, musíme znát svou minulost, znát dobu, v níž žili naši předkové. Snažit se pochopit, jakým výzvám,útlakům i pokušení byli vystaveni.“
Ondro to je ale tzv. "Muzeální model" 1/8 starý jak Metuzalém . Mám jej doma tak dlouho, že pod prachem už není poznat co to je (kdysi jsem jej dostal jako dar za pomoc)...
..není to výrobní novinka, ale asi nově postavený kit..? Každopádně mě napadlo, že ne všichni chmelničáři projíždějí celé forum a tohle jim mohlo uniknout. Ze mě vyjelo jen.: "..no doprdele!! " viewtopic.php?f=5&t=25860&start=4725
To bude určitě podle jména nějaký Fin, který žije za polárním kruhem. A co chcete dělat když máte půl roku noc...tak si řekl slepím si model a aby to nebylo tak jednoduché udělám takový jednoduchý diorámko. A podělal všechny To je neuvěřitelně akční dioráma. Snad to není 1/72 .
Olaf je jednička mezi dioramatáři. Kdysi publikoval v Modeláří diorámu se sestřeleným Rolandem. Naštěstí jsme se spřátelili, takže mám od něj pravidelné info o jeho práci.