321015 Albatros D.V/D.Va AIRPLANE NAIL SET (hřebíkovací sada)
http://battlefield.eshop-zdarma.cz/inde ... uct&id=879
Michal Švehla píše:Tak na nýty už se těším., hned ráno objednáno...
Rozdělávám "dřeváka" a chtěl jsem použít normální řady. Tohle snad bude výhoda, výhodička, pohodička...
![]()
K novinkám HGW - mám dotaz na pana Bobka: v exteriérové sadě D VII je použito "šněrování potahu". Když už ten návrh existuje, nestálo by za to vydat planžetu jen s několika "šněrovačkama". V dvaatřicítkách by to byla rozhodně hodně využitelná sada... Tedy doufám, že jsem se nepřehlédl a něco takového již není vydáno....
Noell47 píše:Michal Švehla píše:Tak na nýty už se těším., hned ráno objednáno...
Rozdělávám "dřeváka" a chtěl jsem použít normální řady. Tohle snad bude výhoda, výhodička, pohodička...
![]()
K novinkám HGW - mám dotaz na pana Bobka: v exteriérové sadě D VII je použito "šněrování potahu". Když už ten návrh existuje, nestálo by za to vydat planžetu jen s několika "šněrovačkama". V dvaatřicítkách by to byla rozhodně hodně využitelná sada... Tedy doufám, že jsem se nepřehlédl a něco takového již není vydáno....
Taky rano objednavamackoliv mam na ceste rovny rady, tohle bude vyrazne jednodussi... doufam
Jan Bobek píše:HGW132117 Fokker E.IV SUPER DETAIL SET
http://battlefield.eshop-zdarma.cz/inde ... uct&id=880
Jan_K píše:Noell47 píše:Michal Švehla píše:Tak na nýty už se těším., hned ráno objednáno...
![]()
Taky rano objednavamackoliv mam na ceste rovny rady, tohle bude vyrazne jednodussi... doufam
Šněrování máš v HGW portech, myslím, že lepší, než nějaké plechy.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků