S tim sendvicem je to fakt dobry...ale...bereme normalny drevo ve velikosti 1:1, ale delame prece 72,48, 32 a na tohle ta skutecna struktura moc silna...tak ze zustavam u stetce a olejovky
Olejoviek sa nevzdám ani ja, no namaľovať pásy na vrtuľu tak, ako treba mi nejako nešlo, tak na svetlým drevom nastriekanú a mierne vyleštenú vrtuľu som nakreslil pásy pastelkami - akvarelkami. Cez to sa po nalakovaní dá aj fládrovať.
No, to sem si mslil - akvarelky...take neni spatny, ale ne pro mne(to v zadnem pripade ne myslim kvalitu! proste stetcem ovladam lip nez tuzkou ), a ze mas moznost fladrovani, taky prfektny, ja by to trochu usadil...podle mne to je prilis kontrastny...ale ne ber to jako kritiku, to je jen muj umelecki pochled na vec, ktery ne souvisi s realitou hezky je to
Keby som robil Fokkera s fládrovanou vrtuľou, ako má ten druhý, nebol by problém, no na prvom zábere vidno dosť výrazný kontrast medzi drevami, tak čo mi ostávalo. V skutočnosti som kontrast zvýraznil na fotke po úprave modelovej vrtule úmyselne, ináč to nie je až tak výrazné.
no jo, mas pravdu, ale ja by zas moc ne spolechal na kontrast podle starych fotek...jak je znamo to cerno na starych fotkach robilo stribro(ne ingust jako ted), tim padem bila byla bilejsy, kontrast silnejsi(no to je skoro basnicka ),tak ze ja osobne stlumil by to min. na 30%,zase Stano, to je jen muj nazor, a za sebou treba vim ze tlumim to takovim brutalnym spusobem, ze zadna bila nema sansi ja to proste vzdicki prechanim i kdyz teoreticki vim ze neni to spravny a neotpovida to skutocnosti
Jen bych chtěl upozornit ,že při malování je potřeba brát v uvahu,že zadní strana vrtule má trošku jiné prokreslení oněch pruhů než přední.Většinou vídám obě strany stejné.Na broušené ona kresba při dodržení vrstev a stoupání vychazi automaticky.Samozřejmě u 72,48 se přikláním k malování ale u 32 se chystám je dělat dřevěné jako Stano.
To sa Ti teda podarilo, ako ja budem teraz na nočnej podávať plnohodnotné pracovné výkony vo vlajkovej lodi slovenskej ekonomiky? Dúfam, že táto nemá tiež štyri komíny.