Původní můj úmysl byl postavit to jako klasického "stopaře od růžovejch" z Namu,ale to počká na později. "Šnekování" má přednost....
Model poznáte z fotek,na výsledek si počkejte...

Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
PantherG píše:Já to říkám pořád.....![]()
Čím větší blbost vymyslím,tím dřív mě ji sežerete...![]()
![]()
![]()
PantherG píše:No jo,no....![]()
Tohle bude klasičtěji ztvárněno. Létadlo bude od firmy"Czech Eggs Fast Delivery",tedy určené prorychlý rozvoz českých vajec do obchodů....![]()
![]()
![]()
Slepit,nástřik základem,štětcem dodělat malování a marking,zalakovat...jen přemýšlím,z šeho udělám plata vajec do nákladového prostoru![]()
![]()
![]()
PantherG píše:Globalizace trhu.....Tohle bude z pobočky v Anglii....Gripeny budou mít speciální podvěsné kontejnery na vyjíčka,v rámci výcviku jednotek NATO budou pendlovat od nás po Evropě,po přistání se vejce rozdělí do "Loachů" (Kraslic) a rozvezou přímo do obchodů.... Pro dodávky do USA jsou pro dálkový transport přes Atlanrik využívány letouny SR-71,vyřazené od USAF....![]()
![]()
![]()
![]()
haskoun píše:PantherG píše:No jo,no....![]()
Tohle bude klasičtěji ztvárněno. Létadlo bude od firmy"Czech Eggs Fast Delivery",tedy určené prorychlý rozvoz českých vajec do obchodů....![]()
![]()
![]()
Slepit,nástřik základem,štětcem dodělat malování a marking,zalakovat...jen přemýšlím,z šeho udělám plata vajec do nákladového prostoru![]()
![]()
![]()
Tý vole to by nám ty vejce pěkně podražily.
Zpět na Šnekovo silvestrofske delirium II
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník