K tej ankete: Na um mi prisla aj kamo z prototypu B-1A, v podstate je to farebne totozne s Su-7, len spodne plochy by boli cele biele...a samozrejme doplnene kokardami. Mne sa tato varianta paci a do buducna nad nou vazne rozmyslam...mozno prave v sluzbach Ceskoslovenska
Monogramácká bílá výroční by sedla vedle Tu-160. Barvy má správné "naše", ale tvar polí moc ne.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Ono je to fuk...ta anketa je stejně spíš jen pro naše obveselení....ono bílý spodek a boky se šedivým hřbetem je stejně nic moc...a autor si vybere sám...
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Další pokrok a další kýbl tmele vypatlán... aneb slepené a přetmelené motory BTW: motory leží na nástroji, který je na ně připraven - brusný špalek se smirkem č.280
Další drobný progress - přebroušení motorů brusným kombajnem a nástřik spodních ploch křídel a VOP - usoudil jsem, že to tohle v kompletu stříkat bude fuckt zábavné....