Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Tématické modelářství ‹ Skupinové a tématické stavby ‹ Desert Storm / Operation Iraqi Freedom
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Special forces/SEALs

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Special forces/SEALs

Příspěvekod roubik » 21 pro 2010, 13:55

Dost mi tu chybí toto téma,v poslední frontální válce se vyšvihli spec.síly a nikdo nic nepíše jen samý známý věci.
Takže hrábnu hloubš a zeptám se kdopak máte doma katalog fy.Dragon z r.1992?je tam avizovaná bugyna jak frčí Kuwait city.O tý káře se toho dá sehnat dost ale o akcích popř. fotek z nich už je to slabší.Ta malůvka od p.Volstada je boží jako on sám,bohužel na model nikdy nedošlo.Hobby boss to už 5 let slibuje a AFV club za tu svou chce ránu peněz a přitom je to jen 2místná kára,kterou maj USMC.
Shrnu to,shánim tu malůvku a chci tu rozpoutat debatu lidí co o to maj zájem,tzn.akce krapet tajný ve válce v zálivu :roll:
roubik

• Odpovědět s citací

Re: Special forces/SEALs

Příspěvekod roubik » 27 pro 2010, 20:22

Zas nic?Dáme jinou,tahle fotečka mě inspirovala k takový malý legrační diorámce na počest 3sf.Netuší někdo co bych tam mohl použít za figurky?Už jsem se i smířil s tim že si je udělám od nuly.
Přílohy
post5661229311948wp7.jpg
roubik

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pepe » 17 led 2011, 12:37

roubik píše:Takže hrábnu hloubš a zeptám se kdopak máte doma katalog fy.Dragon z r.1992?je tam avizovaná bugyna jak frčí Kuwait city.

Katalog mám někde doma, najdu ho a hodím sem sken :)

Je to škoda, že ji nakonec neudělali, těšil jsem se. Ten rezin nedělá AFV Club, ale Hobby Fan:

http://hsfeatures.com/features04/favaj_1.htm

Co se týče figurek US SF, tak bych možná použil figurky od Dragona "U.S. Army Special Forces" kat.č. 3024, musí se samo upravit, ale jako základ dobrý.
Přílohy
D3024.jpg
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
pepe

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pepe » 20 led 2011, 11:57

Našel jsem doma katalog Dragonu z r. 1993 a naskenoval jsem obrázky bugyny.
Přílohy
katalog.jpg
Stránka katalogu
dragon.JPG
Obrázek z titulní stránky katalogu Dragon 1993
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
pepe

• Odpovědět s citací

Příspěvekod roubik » 26 led 2011, 20:18

Pepe,nemám slov.Nemám dechu a mám infarkt,několik infarktů.žádej po mě co chceš a uvidim jestli pomůžu,pomůžu co knihovnička stačí.
Drogoňácký figurky jsem už vyseparoval,toho v podřepu rozřezal a zničil další 2 jiný figury.Bohužel dál jsem se nedostal,neni to ono.Chci je udělat s rozeplou vestou,a ty rukávy od trika nacpaný patronama do granátu vypadaj božsky.Což znamená,chca nechca brousit a tmelit a vysochat to aby to bylo fajnový,autentický a v pohybu.Bohužel dragon je moc nažehlenej a takovýhle uvolněný vágusy nikdo nedělá což je pech.Snad kdyby někdo ukecal Demčenka aby svůj arzenál rozšířil o takovýhle kusy,to bych mi bouch :grin:
K bugyně,máš recht AFV né.Stejně je to dost peněz za dvoumístnou a ten rám mi přijde moc tlustej=upravit z drátu nebo pl.tyček což je peklo.Mimojiné Hobby boss si to letos neodpustil a opět ji avizoval,už mě to ani nerozesměje.
Ještě jednou dík,kde selhal celosvětová síť,zdáse že pomůže modelforum.
roubik

• Odpovědět s citací

Příspěvekod roubik » 12 úno 2011, 20:08

Pár hodin u pc a je to.Našel jsem další netypickou káru,byl by hřích to sem nedat když tam bylo mraky fotek různě rozfázovanejch z tý akce.Jediný co vim je že je to Toyota a cesta special forces(3 či 5 sfg) po Kuwait city.
Jako inspirace bomba,teď jen aby někdo tu káru vyráběl.
Jediný co tušim je že to neni z akce na osvobození US ambasády,soudě podle auta a oblečení.
Přílohy
42-24429925.jpg
usarmysftoyotatruckds.jpg
roubik

• Odpovědět s citací

Příspěvekod roubik » 02 kvě 2011, 18:52

Několik užitečných for na téma písková TLBV http://iacmc.forumotion.com/t3549-aba-lbv-tan http://oefoif.forumotion.net/f77-united-states
Ostatní doplňky jsou čistě ALICE,PASGT vesta atd.....notoricky známá fakta z 91.K vidění jsou i béžové bundy s kapucou,existuje pouštní noční šosák oboustraný,kde na druhé straně je 6color desert.Netušim jestli je to pravda,foto z akce neni.Podobný hadry nabízela U.S Cavalry v katalogu z roku 91 či 92,což byla samozřejmně komerce.
roubik

• Odpovědět s citací

Příspěvekod saldat » 12 zář 2011, 19:23

pepe píše:Našel jsem doma katalog Dragonu z r. 1993 a naskenoval jsem obrázky bugyny.

Pocuvaj nevies ci sa daju zohnat tie figurky niekde v predaji alebo na nete.jedna sa mi o tie posadky tankov rusov a americanov.ak je moznost ich niekde zohnat daj vediet.
saldat

• Odpovědět s citací

Příspěvekod roubik » 27 říj 2011, 18:54

Vypadá to zle,jedině čihat na nějaký šmelinářskym vebu,nebo na burze.Já mám iba tie amíky,netušim co s nima,ale predaj zatˇial nehrozí.sory.......
roubik

Odeslat odpověď

Zpět na Desert Storm / Operation Iraqi Freedom