Než vrtulníky postavíte, nechcete je netknuté nafotit? Přecejen tyhle vzácný kousky s Migem-15 na webu k vidění nejsou.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Bezva! Sice jsem si dvě Patnáctky už pořídil, za majlant, ale stejně si ještě alespoň jednu koupím, na konverzi. Ze Súčka jsem trochu na rozpacích, dokázal bych si představit zajímavější typy. Je tam vidět i Hughes Defender, zrovna jednoho dodělávám a jistě mi přijde vhod i druhý.
Dobrý den, kolegové. O několik příspěvků zpět je zmíněna dobrá zpráva že někdy na přelomu let 2012/2013 bude znovu vydán Egg Mig-15. Předpokládám samozřejmě že se nakonec dostane i k nám. Rád bych odkoupil již nyní jednoho Miga (ze starších zásob) i za vyšší cenu, mám jen podmínku že musí mít čirou kabinku, nikoliv kouřovou.
Sháním také jednoho kosmonauta z Egg raketoplánu, na nějaké protihodnotě se jistě dohodneme.
Pokud má někdo, některou z těchto položek, ozvěte se prosím. Děkuji.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]