Charlie: Ten vrtulníček a Harriera marně sháním, domluvíme se a jdeme po nich !! Jinak se taky pokouším dát dokupy ty vejce s podstavcem, přijdou mi takový lepší, když už to má být karikatura, tak se vším všudy (ale šikovný český ručičky si dovedou poradit i tak... ) A tu J-10 jsem taky zahlídl, ale s resinem se bojim bojim dělat, neumim...
Petr "Kyby" Kýbus Hotovo: L-39ZA, éra z Korejské války, nějaká ta F-1(P34, BT46) a pár vajec Stavím: CVN-65 USS Enterprise (v nedohlednu..)
Odkaz na tohle vejce už je na str.2 tohoto tématu.
Nějak se tu moc povídá a málo dělá, což? Jeden kousek mi zdržujou už jen piloti a další je ve vysokém stádiu rozpracovanosti. Lepíte taky někdo něco? (neplatí na "Floggera" ) Vím jen že Petr má rozdělanou razantní konverzi. Tak honem od PC a Netu a šup k pracovním stolkům a chutě do práce!
No, pánové, musím se přiznat, že jsem z tě "zásadní konverze" dost rozladěn... Pořád brousím a kituju a nic z toho neleze Asi si dám nějakou oddychovku, abych viděl, jak to roste pod rukama
Petr "Kyby" Kýbus Hotovo: L-39ZA, éra z Korejské války, nějaká ta F-1(P34, BT46) a pár vajec Stavím: CVN-65 USS Enterprise (v nedohlednu..)
Trochu jsem zaloboval u Ó Velkých a výsledkem je vytvoření samostatné Egg skupinovky. Chovejme se zde slušně dle pravidel grupy ( viewtopic.php?f=478&t=39090 ), dávejme sem naše výtvory a bavme se Díky Šnekovi za vyslyšení a pomoc při realizaci
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
PetrK píše:Tak zejtra zavolám k nám do MPM, a jdu do nich, než zmizí...
Ja je zkousel na webshopu a poslali mi jen F15 pro deti k vanocum s tim, ze F18 neni a zatim nebude. Kde sakra berou ostatni ty s vrtulema!!! Musim si bleskem objednat jeste tu F15, at mam aspon neco