Proč blbost??? To 1/700 Gato je docela slušné. Správně zobrazuje celodřevěnou palubu, výzbroj i tvar trupu. No a když se udělá třeba waterline tak může vypadat pěkně. Bohužel na to skoro nejsou lepty. Chtělo by to alespoň zábradlí (dá se použít USN . První Gata měla zábradlí kolem celé paluby... tak jak je na obrázku
To Chmelda, dyť víš že nic složitějšího dohromady nejsem schopnej slepit To Zbyněk, pro mě je to prozatím "blbost a hec" ale třeba se mě tyhle malý doutníky zalíbí. Zplácnu to z krabice za jeden večer a třeba se donutím provést něco z patinou. To abych vyhrabal nějaký modeláře kde byly ponorky.
dáme tomu řádnou rychtu španělskou školou a to bylo abych to neposral Zbyňku, můžeš mě mailem poslat nějaký náčrt nebo výkres toho zábradlí ? Kdybych se rozhodl to dodělávat.
Fotky zatím nemám, slovně : slepil jsem trup a ted budu tmelit, na to že to má 8 dílků tam bude tmelení docela dost.dosedací plochy trupu nesedí a kolem šroubů už vůbec ne.
Na tom jsou všechny ty Houby stejně teda s podobnou konstrukcí (I-400, Romeo, U-booty .....) jinak gato bylo černé i dole ale na ponorce není nic černé, že.... ale nesmí to být bleděmodrá jako jistý pan Z v modeláři to jsem nejdřív a pak . jinak antény u gata 212 mod 1941 byly zepředu ze stožárku vedené na malé vodorovné stožárky na boku věže ....