Ahoj,mám F 15C Tamiya 1:48 a obtisky na izraelskou F 15A.Jsou mezi těmito verzemi nějaké viditelné rozdíly,resp. co upravit,abych měl izraelskou F 15A?
Dík předem.
Gatling71 píše:[size=85]Mám F-15A od ESCI 1/72 s obtisky na Izraelský marking avšak mám podezření že se jedná snad o výmysl. Na vnějších stranách SOP ja totiž hlava "žlutého kuřátka". Možná omyl? Snad dezinformační kampaň proti nepříteli?
Ví někdo jak je to se "žlutým kuřátkem"?
Martin Černý 'Černoch' píše:V osprey pokud to bude jako bokorys, tak bych tomu moc nevěřil.
shark píše:Koukám,Martine,že tě budu muset využít i co se Baze týká. Taky mám Céčko Tamku,ale dekály žádný.
Ty fotky na Popeyu -F 15I-,co jsi mi poslal,jsou pěkný,tak nějak mám jasno co tam navěsit,takže tak za šestnáct let,až holka trochu povyroste,se do toho pustím.
Martin Černý 'Černoch' píše:Některé první kusy F-15A měli ještě malý brzdící štít, ale to nejsem schopen určit které čísla, možná všechny, možná jen část.
Tango píše:Martin Černý 'Černoch' píše:Některé první kusy F-15A měli ještě malý brzdící štít, ale to nejsem schopen určit které čísla, možná všechny, možná jen část.
Takhle detailně jsem Baze nestudoval, ale je možné že se jedná o prototypy, přestavěné na sériový standard.
Martin Černý 'Černoch' píše:To právě nevim, na poslední straně v Isře jsou fotky na malej brzdičák s popisem že šlo o dodávku Peace Fox I, čili první dodávka Baazů, a to byly mašiny s číslem 6xx.Zkoušel jsem to vykoumat z fotek kde by byl vidět otevřený brzdičák, ale moc moudrej nejsem. Buď to přestavěli, anebo šlo jen o pár prvních kusů z dodávky. Možná tyhle mašiny nešly ani k bojový jednotce.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků