no,jako fanatik do fantasy musim rict ze nic moc.Pokud vim tak elfove meli svetlou az snehove bilou pokozku,ale toto vypada jak saman nejakych krovaku a ne vzneseny elf
boze,ty si tak tupy!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja myslel zelenou pokozku a ne hadry!!!!!!! kdyz chces abys mel hezky figury a nekdo ti je pochvalil tak nedelej takovy paskvily a nesnaz se machrovat s negroidnim elfem!
Tak už jsem si pro ně skočil. Jsou dost dobrý, mají přirozenější proporce, než W40K. trošku mě sre, že nejsou stavebnice, ale jenom hotový. Barvený jsou děsně, ale to půjde stejně dolu.
na elfy je spesl pletovka-je o dost svetlejsi nez trpaslici,ale to je fuk,kdyby to aspon bylo trpaslici pletovkou,ale je to desne zaneradeny nejakym inkem a vypada to jak cernoch.
to Jezevcik:vim ze sou barveni,proto sem se o ne dal nezajimal.Ted si budu snad priobjednavat nejaky Death korpsy(hlavne koniky )
Tak na ně mrkni, myslím, že budeš příjemně překvapen. Už jsem je rozložil na prvočinitele, vyčer vyzkouším, čím je opláchnout.
Je fakt, že šest plastovejch figur + šest alternativních hlav za necelejch sedm stovek je palba, ale co by člověk neobětoval. Plus jsem si k tomu dal ještě Hekath Golgotha za osmičku a mám vystaráno-už je taky na kousky.
Zbyly mi z toho ještě nějaký pitomý kartičky.