Ten je fakt husty Ja toho svyho origo stavim pro empire army,ale horlive pracuju na druhym Nurgle obrovy,takze veskery podklady na morovyho obra vitany
Člvoěče Empire bude mít určitě jako vlajku sigamroitksé znaky Podívej se do Empire Army Booku. Jinak každý kurfiřt jako svrchovaný pán má svoji vlastní zástavu .
Bratr mi dal k malování svoji Dark Angels Ravenwing armádu - to je nářez Včetně Samaela - sice jecelý včetně Jet Bikeu z bílého kovu, ale co se dá dělat, no
osobně se těším an nové harlekýny, budu mít stejné WHFB a WH40K armády - woodelfy s wardancery a eldary z ulthwe s Harlekyny.
Ragnar - právě jsem zjsitil že mám doma DVD- média. A polovina kámošů to nemůže přečíst, tudíž zjisti zda tvoje DVD ROM čte -
BTW použíil jsem, Ragnare, inky od Citadel. Na toho Space Wolf Sergeanta. Zeptám se jen - čím a jak rychle to stíráš - a aplikuješ inky na malý prostor a pak stíráš, nebo na velký? Ještě mnoho se učit co mám...
A ještě k Ogremu. Existuje takové malé kopítko, které umožnujě uděla tobra zříceného an zem - jako terén, nebo jako diorámátko. A mimcohodem dvakrát takový výběr než v rytíř je v Ogří zhoubě na Národní třídě. Včetně SPRUE nebo shoulderpadů pro Space marines a tak...
Dalcor-bohuzel nemam empire armybook moje dvd zatim precetlo uplne vsechno takze by to melo fakcit pls muze byt v jedne armade kazdy oddil pod jinou vlajkou?Napr. delostrelci z nulnu,halapartnici z middenheimu atd? mam hodne velky mezery..... Inkem pretres napr. xichtik,chvili pockas nez zatece do spar a vystouple mista setres papirovym kapesnickem,funguje to jak na malych tak i velkych plochach.Z Ograku si objednavam veci porad,jen pro obra sem si jel osobne do rytira,ponevac v Ograku ho nemaji v nabidce.Co sou Dark angels zac?Vis k nim nejaky strucny info?
Dark Angels jsou kapitulou Space Marines a jedna z prvnich vubec. Bohuzel behem Horus Heresy cast Space Mariens vcetne zastupce primarchy zradila. Dark Angels udelaji cokoliv aby je znicila. Prvni rota Dark Angels jsou Deathwing terminators - jenom termiantori v bilych zbrojich, druha jsou zase fat attack Ravenwing. Hraje je muj bratr