Hmmm, ten čumák a spol. by fakt mohl být zelený. Bylo by to i logické asi. Na téhle fotce bych řekl, že ten ocas přeci jen bílý byl? Nevím download/file.php?id=407431&mode=view Červený kužel mne taky napadl. Moc děkuju za připomínky!
To vypadá, ale na bílou to moc září. A na té druhé fotografii je vidět náběh kýlovky a tam bych řek, že také bílá není, ale že je to v kovu. A u poslední fotky na celýho spit je vidět, že je ocas taky v kovu. Tak tím bych se řídil já
Není proč děkovat. Rád pomůžu když vidím, že to má smysl. Navíc jsem na to řekl jen svůj názor. Třeba to letadlo vypadalo jinak. Tak je to potřeba i brát.
O víkendu jsem přebrousil nedostatky, přesurfoval a stříknul plátnem potažená kormidla šedou s náznakem stínování. Také jsem se pokusil vyrobit novou vrtuli. Kamarád mi ještě slíbil vrtuli ze Spitu od Směru, tak je pak porovnám, co bude lepší. No je možné, že ta směrácká
Ahoj Pavle, když ti Miloš věnoval ten tropický filtr, tak ti zapomněl říci, že vlastně není celý.... Tamyia má konec filtru součástí spodní strany křídla ajá myslel že ho doplníš, ale ty tu mluvíš už o surfaceru.....doufám , že už to nemáš nastříkaný a mě teď za to rejpání nezabiješ.... viz foto....
Čau Dane a co tam chybí, ten kousek jakoby trojůhelníček? Ach jo... Prokletý model. Včera mi navíc proklel i barvu, takže nevím kdy a čím budu pokračovat. Tak možná v mezičase ten filtr dostrouhám.