jiří ščučka píše:jo a nejlíp olympus

Hotovo: Bf 109G-6, Focke-Wulf Ta 183 Entwurf III, Ki-61-II Hien
Stavím: Micubiši Ki-83, Nakajima Ki-44
Futó fukutsu.
Stavím: Micubiši Ki-83, Nakajima Ki-44
Futó fukutsu.
jiří ščučka píše:jo a nejlíp olympus
Dolin píše:Přesně jak píše Chmell. A navíc někdy ani to že máte zrcadlovku "za 50".......nově se u Canon Eos 5D Mark II diskutuje o černých flecích na výsledné foto. Jde o skvrny v kontrastech - třeba okraj bílého světla pouliční lampy a podobně,....Co sem vyčetl tak to není převodem do JPG je to i na RAWu,....
Sakra EOS1 Mark II a III (tuším)....měli problémy s ostřením a ostrostí a 5D II teď černé tečky,....hmmm.....Možná by to chtělo dělat přístoroje typu 300D a 350D a 5D...kd yse šlo ještě po kvalitě obrazu a ne po tom kdo víc a rychlejc,....![]()
Pokud by byl Chmell tak laskav a dal sem nějaký link - já to z pošty už smáznul - POKUD TO MĚKOHO ZAJÍMÁ
Dolin píše:No u Nikon D3 a ISO 25600 to celkem kvalita je!Ono bych to nenazýval bludy,....
Třeba na modely to není vhodné ale občas se to hodí......Tady viewtopic.php?f=78&t=7634&st=0&sk=t&sd=a&start=3120 mám foto na ISO800 z 350D a celkem to na reportáž ze Silvestra de,....si myslím,..
jiří ščučka píše:kuwa ty si teoretik jak víno ale fotky co si zatím ukázal fotí moje ženská líp kompaktem od nikonu
VojtaH píše:jiří ščučka píše:kuwa ty si teoretik jak víno ale fotky co si zatím ukázal fotí moje ženská líp kompaktem od nikonu
Koho myslíš?
jiří ščučka píše:kuwa ty si teoretik jak víno ale fotky co si zatím ukázal fotí moje ženská líp kompaktem od nikonu
Chmell píše:Nevypadá to špatně, pokud jsou tedy u toho i ty světla. Je hezké jak je to skladné, ale měl bych dvě obavy.
1. Šířka pozadí, zdá se že je moc úzké (Modely třeba v měřítku 1/48 potřebují plochu tak cca 500 - 800 mm širokou)
2. Nosnost držáku na fotoaparát (Kompakt a EVF fotoaparáty to asi unese, ale DSLR bude asi na hraně)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník