PiMC - Pardubice illegal Model Club
Děkuji, za perfektní odkaz.Tomáš Dunda píše:to chmell, a co třeba tady? http://www.superkup.cz/fv/walimex/index ... cts_id=120
energys píše:Ja som s nim max spokojný, nasvecujem z boku 150W, a z Vrchu 200W. Máme ten 80cm v pohode postačuje.A výsledky sú max uspokojivé, samozrejmostou je stativ, a fotak je u mna digital Canon PowerShot S5 IS, vcelku dobrý foták, hoc nie zrkadlo, ale fotit sa snim dá
Ako na tom Fler je regnutá manželka, a myslím, že nato, aby sa tam dalo nakupovať je potrebná registrácia.
ten stan tam predáva samotný adminJe tam k nemu aj zopár užitočných rád
Ale tá cena 999 CZK je super
Zdeněk Krčmář píše:Já si ten 80 * 80 právě koupil na Aukru taky za 999,- Kč Jsem tedy žádostiv jestli i já fotografickej antitalent s tím vyprodukuji lepší fotky.
Chmell píše:Pepo a Zdeňku hoďte jsem nějaké neupravené fotky, ať vidíme co to dovede.
Správně tento dotaz patří sem Jak fotografovat model(ky) II – Fotíme s DSLR, ale napíši ti svůj názor.PeVl píše:ahoj v novém roce, mám jednu hloupou otázku mimo, chci upgradovat z eos 350D a dumám o 40D nebo 50D, obě jsem měl v ruce , ergo je ok , nějakou představu mám, rád bych jen slyšel názor i dalších , jestli jít do dražší 50 s novým čipem, nebo levnější 40, ale v podstatě s podobným výkonem. Díky předem
martinnakladal píše:pánové mohli byste mi objasnit proč (čistě hipoteticky) k focení modelů potřebujete ISO 1600 když na to svítíte 500W reflektorem a používáte stativ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků