Pavel Š píše:To by stálo za hřích vyzkoušet obyč. průklepák
Dolin píše: .......
PS:
Jak by měl podle mě a pro mě vypadat "dobrý amatérský foťák - zrcadlovka"
Tělo jako Canon 300D (větší něž 350D - mám velké ručky)
Ovládání jako 350D (přidal bych korekci blesku na těle ať nemusím do menu)
Vnitřek stačí jako 350D (8MPX)
LCD jako 400D
Oklepávací senzor (jako 400D)
Hledáček veliký jako 30D (!!!)
Cena jako 350D teď
flateric píše:FUJIFILM S6500 fD -mate snad niekto tento fotak? rad by som pocul skusenosti, aby som nekupoval macku vo vreci
Baryk píše:Já fotim mobilen (SE W800i) a sem spokojenej. Je teda fakt že fotim na makro s přisvícením, ale fotky sou lepší než z Olympusu 730 s makrem. Možná zkusit líp osvětlit, foťák na stativ a zazoomovat (730 má 10x optickej), upravit clonu a uzávěrku, jak se tu píše, tak by byly fotky lepší. Ale na focení postupu prací mob stačí víc než dostatečně. Posuďte sami tady
Může mi někdo znalej Olympusu 730 poradit nejvhodnější nastavení pro tudle mašinku? Možná to tu někdě je, ale nějak dneska nestíhám pročítat celý fórum...dík moc
flateric píše:Baryk píše:Já fotim mobilen (SE W800i) a sem spokojenej. Je teda fakt že fotim na makro s přisvícením, ale fotky sou lepší než z Olympusu 730 s makrem. Možná zkusit líp osvětlit, foťák na stativ a zazoomovat (730 má 10x optickej), upravit clonu a uzávěrku, jak se tu píše, tak by byly fotky lepší. Ale na focení postupu prací mob stačí víc než dostatečně. Posuďte sami tady
Může mi někdo znalej Olympusu 730 poradit nejvhodnější nastavení pro tudle mašinku? Možná to tu někdě je, ale nějak dneska nestíhám pročítat celý fórum...dík moc
vsak sem daj fotku z toho mobilu
flateric píše:FUJIFILM S6500 fD -mate snad niekto tento fotak? rad by som pocul skusenosti, aby som nekupoval macku vo vreci
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků