BLUENAVELS Tábor
meti píše:Ani jsem nevěděl, že máme v Táboře klub. Scházíte se nějak a pravidelně? Jak fungujete?
meti píše:Koukám, že tu ani nejsem jediná guma
Já modelařil, pokud se to tak dá nazvat, okolo těch deseti let, kdy stála stavebnice něco málo přes stovku a na víkend jsme měli zábavu. Raději se nebudu vracet k tomu, jak jsme to tenkrát patlali. K modelaření jsem se vrátil tedkon po deseti letech. Bohužel jsem si našel partnerku a pořídil psa, takže času na modelaření už moc není. Nedávno jsem po roce a čtvrt dokončil StuGIII (viewtopic.php?f=7&t=47474) . Láká mě víc technika. Ale když neni do čeho píchnout, tak dělám letadla ( 30-40. léta 20. stol.). Momentálně čekám už skoro půl roku, než mi přijdou doplnky na M3 Grant a tak, abych se nenudil jsem oprášil stavebnici AH 64 Commanche
Jsem téměř bez zkušeností, což je vidět na tom StuGu. Začínám prakticky od nuly. Ale zatim mě to baví, což je asi nejdůležitější. Strašně jsem zlenivěl, takže večer, než abych si rozbaloval náčiní, tak si raději zaponu počítač a prohánim ty pancéřový bestie jenom virtuálně. Nebo se zas musim věnovat partnerce...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků