ORGANIZAČNÍ OZNÁMENÍ termíny otevřených patláků v Rájci: 19.7. (příp.20.7) 1.-3.8. 30-31.8. místa hafo v místní sokolovně, přespání i strava možná. všichni zájemci srdečně zváni.
ORGANIZAČNÍ OZNÁMENÍ S lítostí oznamuji, že patlák 19.7. se ruší, nepodařilo se nám zajistit místo v sokolově - a přeceda má stejně Colledge Revival. Ostatní dva termíny jsou stále platné.
Tak jsme s kolegy provedli mezietapní (mezietapní proto, že my "při neděli" stále pokračujeme i přesto, že tu nikdo další už nebo ještě není) hodnocení patláku v Sokolovně a dospěli jsme k jednoznačným závěrům: 1) členové KPM Blansko si tenhle termín škrtnou ve svých "tanečních pořádcích" a do poznámky si místo "patlák KPM Blansko" napíšou "výjezdní patlák KPM Bluenavels Tábor" 2) v tomto duchu si přičiní odpovídající poznámku také členové KPM Bluenavels Tábor a do kolonky "výsledek" zanesou 4:1,5 kontumačně, protože domácí se dostavili ve skutečně nevídaném počtu... 3) tímto se Jarda převádí do stavu klubu Bluenavels Tábor a budiž mu proto jeho bývalým "pecedou" (nenech to na pozdějc, víš přece, že budou padat hlavy) vydán přestupní lístek... Jarda totiž jako jediný z domácích aspoň trochu důstojně hájil barvy svého bývalého klubu, když to Radim pod průhlednou záminkou "zabalil" už včera a to ještě za světla...
KPM Bluenavels Tábor ...Klubový pokřik? Ten nechtějte radši slyšet... začíná nevinně "zvukem ping" a pak je k***a, k***a, k***a, k***a, k***áááá!
Slíbil jsem dovolenkářskému předsedovi pár fotek, tož tedy dávám. Na rájeckém patláčku, ve skvělém místě místní sokolovny, se sešlo 7 stejně postižených jedinců. Domácí zastupoval Jarda s Radimem, hosty táborští ve složení novis, Zdeněk, Richard a Honza alias Layl, plus moje maličkost. Foto je z pátku a soboty, do neděle jsem bohužel nezůstal, tak snad něco ještě přihodí novis, případně nějaké foto už je od Zdeňka ve chlívku Bluenavels.
1. Od září letošního roku budou schůzky našeho klubu probíhat pravidelně, každý 2.čtvrtek v měsíci v 19h v restauraci U Slunce v BK. S účastí stávajících členů se počítá a případní noví zájemci jsou srdečně zváni. Případné změny termínů budou zde uvedeny.
2. Patlák avizovaný na 30.-31.8. se ruší. Nicméně nadšení neopadá, naopak, těšíme se na výjezdní patlák v září do Tábora!!!
PS. Jarda nikam nepřestupuje! Odmítl nabídku snadného života a zůstává s námi, aby mohl nadšeně pokračovat v budovatelském úsilí pro náš klub.
Organizační oznámení Jelikož patlák u Bluenavels příští týden je nalevačku, bo většina mančaftu simuluje práci, dohovořuji se se Zdenkem na naši účast v listopádu. Tož se chachaři hlašte a eslivá mi někdo řekne, že nemůže, tak ho namouduši ubezduším (bez nároku na odstupný)
Boda píše:Vy jste ale kecálisti!!?Jsem zvědav kdy dorazíte doopravdy...
Boďo, myslím, že bys na ně neměl být tak příkrý. Jen si vzpomeň, kolikrát Tvůj vlk sliboval a Karkulka si neužila... Sám přece nejlíp víš, že zásah vyšší moci a rozhodnutí managerky neovlivníš.
KPM Bluenavels Tábor ...Klubový pokřik? Ten nechtějte radši slyšet... začíná nevinně "zvukem ping" a pak je k***a, k***a, k***a, k***a, k***áááá!